E to se sad i ja pitam, nikad to nisam radio i evo sad to napravim, hoce li to sad bit gore ko beton ili sta drugo boga dragog pitaj 😵I kolko je bilo pametno zatvrati prije ove kišurine? Kod mene je potop.
Aj da @Kupljenec izjavi ovakvu nebulozu,niš nebi rekel nek bi se dobro nasmijal, al ti da veliš da se tak zemlja brže suši me tjera da se zapitam jel ti znaš kaj radiš ili to radiš jel drugi to rade🤔??Lakse se prosusi ovako ravno, nego oranje.
Aj da @Kupljenec izjavi ovakvu nebulozu,niš nebi rekel nek bi se dobro nasmijal, al ti da veliš da se tak zemlja brže suši me tjera da se zapitam jel ti znaš kaj radiš ili to radiš jel drugi to rade🤔??
A kaj si se ti našel uvrijeđen? Sam si si stekel ugled da stalno nekakvu zajebanciju teraš i pišeš smiješne stvari! Po meni je post od Marka smiješan bil i više liči na tvoju izjavu nek na njegovu, ja sam samo to htel reči, to je ko da si rekel da sa 539 treba paziti da ne strgaš 8 brazdi plug. Al ok,objasnil je kaj je mislil s tim i dobro a ti se furiš ko mali dečec.A kaj ti mene nom stop prozivaš koji k? Aj mi objasni? Kaj si svu pamet svijeta popil? Koji ti je? Kaj svi moraraju delat kak ti sebi delaš?