Pogonski dio Carraro stelova je odlican(diferencijal,polisovine,reduktor),ali su osjetljivi na nosivim dijelovima(aksijalni lezaji,rukavci,centralni bolcn).Pogotovo na MF-ovim kombinirkama.
i sta kazete kakav je zetor 4340 , meni je poznato da zetori puno trose, ali sam uprkos odlucio da kupim zetora.
zetor 4340 mi se najvise svideo, msm udoban je, jeftini delovi....
pa ako ko ima kakvu informaciju da mi kaze vezano za zetora 4340
ili ako ko ima da proda, msm oni su prilicno skupi,ali mislim da se mogu naci za jedno 25,000km 1996-2000 godiste!
!!!!!!!!!!molio bi ako neko nesta zna da mi jvai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja imam problem sa kočnicama na zetoru 7745, i to kad ide uz brdo nemogu ga lako zaustaviti a kad idem niz brdo koči kao ukopan, vozio sam ga na tehnički pregled gdje su mi rekli da nema dovoljne sile kočenja
Gospodine reeno da nemam životnog iskustva sa nekim stvarima nebi bio na forumu to jest ako nemaš koga jebati u zdrav mozak kloni se mojih postova da ima pravi administrator na ovom forumu nebi dolazilo do ovakvih preseravanja sa tvoje strane pema meni ničim te nisam uvrijedio ni isproviciro kao ni ostale sudionike foruma ...
i sta kazete kakav je zetor 4340 , meni je poznato da zetori puno trose, ali sam uprkos odlucio da kupim zetora.
zetor 4340 mi se najvise svideo, msm udoban je, jeftini delovi....
pa ako ko ima kakvu informaciju da mi kaze vezano za zetora 4340
ili ako ko ima da proda, msm oni su prilicno skupi,ali mislim da se mogu naci za jedno 25,000km 1996-2000 godiste!
!!!!!!!!!!molio bi ako neko nesta zna da mi jvai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dovoljan ti je i od 40 do 50 ...
Mislim da je 60 konja već jači puno traktor i previše će trošiti...
A koliko onda Zetor troši jer dobar 539 troši ko upaljač zaboraviš kad si natočio ...