Ako se da pripumpati onda možda zraka ima. To kaj si videl masno ispod rebrastog poklopca je masnoča koja šteti ručnoj kočnici a ona s nožnom nema veze pa možda ozračivanje pomogne.Hehe ovo s upaljačem mi je fora.😂.Naime ja imam sličan problem na svojem 4911 isto lijeva kočnica mi je masna otvoril sam poklopac onaj rebrasti i s prstom sam prešel po dobošu to je sve crno unutra i masno.Kad pritisnem kočnicu desna dobro koči a lijeva nikak jako slabo tek kad ju par puta napumpam onda malo jače koči.Sad me zanima jel bum moral diferencijal vadit van i komplet bubanj i pakne nove staviti? Hvala svima
Borislav, zašto si rastavljal trubu od reduktora na slici lijevo?Nemora se diferencijal vaditi nego se samo skida bočni reduktor i tu ti je sve,evo ovako......
View attachment 21706
Probal sam već prije ozračivati al opet isto ta je kočnica već prije bila slagana od strane jednog selskog mehaničara al kolko sam primjetil nekaj je zaribal dok je slagal možda je vrnul nutra nauljene pakne nemam pojima iskreno.Prst sam probal ugurat kolko je išlo nutra mi to sve zgleda jako masno tak da mi se čini da bum moral to sve raskopatii novo deti .Hvala vam svima na pomoći dečki.Jel mi možete okvirno reći kolko bi po vašoj procjeni taj popravak došel nove pakne cilindar i doboš?Ako se da pripumpati onda možda zraka ima. To kaj si videl masno ispod rebrastog poklopca je masnoča koja šteti ručnoj kočnici a ona s nožnom nema veze pa možda ozračivanje pomogne.
Vadiš samo reduktore i po potrebi poklopce diferencijala. Pakne i cilindre obavezno nove, a doboš po potrebi. On rijetko ode.
Borislav, zašto si rastavljal trubu od reduktora na slici lijevo?