A jel kočiUsput kočnica se ne grije
Da mi nije bilo onak zima pomogel bi ja tebi i reduktor hititi gore, a da sam se pipremil nebi ni stal kod tebe na kavi
Nemaš brige, onaj poklonjeni kosi cilindar se ne zaboravlja i kad i ako mogu...
A jel kočiUsput kočnica se ne grije
Svi djelovi kocnica su novi. Gdje je problem išli redom i po redu išpustali, da gl kocioni povuče ulje i da ga tu vidim, dalje da gura da vidim na razdelniku, kad smo dobili na holenderu u ulz cilindra onda je ostala opcija da ne izlazi, tako smo imali pritisak ne baš pu ali ozbiljan.Jeste se vi snašli, ali dobro odrađeno bi bilo samo da ste skinuli reduktor i posvadili se se uvoznikom smeča.
Koji je to tvoj način brvljenja cilindra?
Ja sam to delal prije 20 i više let na sličan način ali su se ljudi žalili da im poluge nejdu same dole.View attachment 88399 View attachment 88400
Gumice od dvoradnih cilindara. Plus ovaj prsten koji je namijenjem da se izbjegne trenja klipa metalnog dijela od cilindar. Mada nekad sam ugradivao koža- guma gumice ali sad su serije koje mi ne pašu zbog dodatnog prstenja. View attachment 88401
Ma sve pet, samo velim da ste zamastili nove pakne zbog brzine.Možda je trebalo vratiti dio, samo ja nemam vremena da se dodatno hoda i čeka, jer mi je ovo ispalo neplanirano, imam drugih poslova tako da mi čekanje nije opcija.