oficir
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Velj 2013
- Poruka
- 7,051
imas saraf ispod kilera na mostu sa kontra maticom!
i kad ga otpustim kaj onda daj mi opisi detaljnije.:icon_scratch:
imas saraf ispod kilera na mostu sa kontra maticom!
Onda skineš koljevku i izbiješ ga van jer sigurno bu i nju trebalo popravljati.
Plastična čahura se poderala.
Centralni bolcn je najvjerojatnije dobar, ali treba pod hitno zamjeniti čahure da se nebi oštetila prednja koljevka, ako več nije.
Imam pitanje?
Ove godine kupujem zadnje gume,sad imam 14.9/28,a ja bi stavil 16.9/28 na 5211 pa me zanima kak bi se ponasal s njima i jel ima kakvih nedostataka posto je 47ks.
Imam pitanje?
Ove godine kupujem zadnje gume,sad imam 14.9/28,a ja bi stavil 16.9/28 na 5211 pa me zanima kak bi se ponasal s njima i jel ima kakvih nedostataka posto je 47ks.
Nekad bilo 12,4 do 50ks 14.9 do 65ks 16.9 preko 65ks kao najekonomičnije :icon_super:
traktor bi trebao dobiti na vučnoj sili,pošto je guma šira,a ne bi smio izgubiti na snazi,pošto je iste visine. ali,kak Željko kaže,valjda ima razlog zakaj manji traktori nemaju tak široke gume.
traktor bi trebao dobiti na vučnoj sili,pošto je guma šira,a ne bi smio izgubiti na snazi,pošto je iste visine. ali,kak Željko kaže,valjda ima razlog zakaj manji traktori nemaju tak široke gume.
a i na tehničkom te može zaebavat isto zbog guma
eh,da fakat,mislim cak da u knjizici pisu dimenzije guma,ne?
@ oficir- traktor bude mozda i malo vise trosil u transportu. mislim da nemas nekaj puno dobiti ni izgubiti. osim kaj bude traktor bolje izgledal. a mislis ih staviti na postojece felge,ili imas i felge za njih? jer ne znam dal ove sire gume idu na tvoje felge.
ak ga ne mislis regati,oda ih uzmi,i obavezno slike cim prije!!!
16.9 je vislja za 7cm i sira 5cm. Tak da na snazi nebum dobil jedino je vucna sila bolja.