oficir
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Velj 2013
- Poruka
- 7,051
Papir staviš između kulise i tijela pumpe .
Daj molim te malo jasnije,kaj je kulisa?zakaj onda ne zuji,kolki komad papira odrezem?
Papir staviš između kulise i tijela pumpe .
Daj molim te malo jasnije,kaj je kulisa?zakaj onda ne zuji,kolki komad papira odrezem?
A joj pumpa je zupčasta znaći dva zupčanika se vrte i tjeraju ulje kroz pumpu kod poljskih pumpi je na knap kulisa koja dolazi čelno do zupčanika pa se čuje zvuk ko da malo pušta sigurnjak papir poveča razmak do sad bilo nekoliko takvih slučaja možda je i kod tebe .:icon_pidu:
I kad si stavil papir kolko je dugo tak radilo i kaj opce ne zuji vise?
Oko dvije godine od kad sam stavil ne zuji više a majstor koji mi rekao to radi oko 5 god ali samo na poljske pumpe bes papira pumpa se teže vrti sa rukom kad staviš papir osjetiš slab otpor i to je to
Puno hvala,probat cu to napravit kad bu vise vremena pa javim kak je proslo.
Jel bi mi jos mogel rec koja je razlika izmedu poljske pumpe i orginala?hvala.
Razlika u radu nikakva (dok radi) u cjeni velika original nemaš za kupiti (pravi original se ne radi ) može se naći uz veliku sreću u Mađarskoj poljsku imaš na ursusima poneka izdržala i 35 godina .
Zval sam u jedan ducan i ima poljsku a cesku nema al ak narucim dojde za 3dana i kosta 1300kn,dok je poljska 900kn.
Tak mi je rekel u ducanu,a sad neznam jel ta za 1300kn orginal al se radi negdje u ceskoj.
Zval sam u jedan ducan i ima poljsku a cesku nema al ak narucim dojde za 3dana i kosta 1300kn,dok je poljska 900kn.
Tak mi je rekel u ducanu,a sad neznam jel ta za 1300kn orginal al se radi negdje u ceskoj.
ne sjecam se točno ali mislim da sam prošle godine kod Lovre platil oko 700 kuna poljsku
Za koji traktor?
Kak ti radi sad?
na 5011 prodao sam taj traktor tako da neznam kako radi ali dok je bio kod mene radila je izvrsno i nije zujala a mjenjao sam je jer staroj oslabio pritisak
ŽELJKO KŽ istina je,da ne idu sve pumpe isto dugo.Jedne izdrže i 35 kao kažeš,al važno je kako i šta radiš sa traktorom. Ako traktor koristiš samo za vučenje prikolice i voza onda izdrži dok izdrži sve drugo,jer možeš jo izkopčiti.No naš 52 godina izrade je 88 al je prva pumpa mislim,jer nisam prvi vlasnik(sad sam 12 godina)ima snago i ide bez glasa,al traktor ne radi uskoro ništa(manje od 50 sati/godišnje).
OFi dali si mjenjao i ležaj iglični izpred pumpe??
pozdrav
otišao mi je akumulator na zetoru 5211, radi se o orginalu 12 V, 125 Ah, pokušao sam sa akumulatorom iz automobila od 80 Ah, ali nema dovoljno snage, zanima me da li je netko pokušao staviti akumulator od 100 Ah i da li je to dovoljno snage?
pozdrav
otišao mi je akumulator na zetoru 5211, radi se o orginalu 12 V, 125 Ah, pokušao sam sa akumulatorom iz automobila od 80 Ah, ali nema dovoljno snage, zanima me da li je netko pokušao staviti akumulator od 100 Ah i da li je to dovoljno snage?