MilanZetor
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Lis 2011
- Poruka
- 6,303
Postoji mogućnost naknadne ugradnje, ali to tek kad je mjenjač spreman za remont
A koliko bi otprilike došla ugradnja sinhrona na Zetora 6245??
Postoji mogućnost naknadne ugradnje, ali to tek kad je mjenjač spreman za remont
Traktor je kod mene došao sa 740 rs 2010 u 10. mjesecu. Kupljen preko poznanstva tako da nebi smjela biti muljaža. Pa ako mu je sa toliko sati nešta poderao onda nek se je... i Zetor i njihovi traktori. Sad ima malo više od 2000 rs i nije ništa lošije nego prije. Sad i ako je poderano ne raskapam ga dok se getriba ne raspane ili ga zamjenim sa nečim večim ili čak i manjim@ dado6340
Trebao bi zamjeniti nosače i bronzane navlake ili kako se već zovu :icon_scratch:
Zetor boy kakav traktor imaš taj 96 godine bes sinhrona?ma sigurno imaš na 4 i5 sinhron,pa maka bih bio 3311:icon_e_surprised:
Ova firma djelila je ove sinhrone u traktor kao kakva apoteka lekove bemti...:No ja se najviše žalim oko toga,da mi nema sinhrona,pa maka radim najmanje od svih ovdje gori na forumu i se pored ljutim,uskoro,da jih ni ne trebam,jer ne vozim uskoro ništa na duga puta po cestama ali jako mi načija to mozak::icon_evil:
No kad sam kupovao Zetor,tada smo imali 2 TV-ja i o njih nisam znao ništa i ni forumoma i računara nije bilo,da bih koga pitao.Možda bi uzeo kojeg jačeg koji ima sinhron,ali znam,da sam jedva sabrao i za tog novac...Ali tada bila je PUNO veča razlika među modelima Zetora,kao danas.Danas za 4 klipaca dodaš koju hiljadu i pol i eto...
Ali sad sam se na tog malog naviknuo i neču ga prodati-bezveze.
Zanima me,dali ovi modeli sa sinhronima imaju još uvijek ovu kočnicu u mjenjaču ili jih više ne treba kaubojac znaš ti?LP
koliko ja znam 5211 je teži od 4911 i ima veću vučnu snagu
Nedavno sam kupio Zetor 5211, jel mi moze netko rec nesto vise o tom traktoru... Dosad sam samo orat isao s njim i vukao je plugove (dvobrazne) za sobom kao da ih nema.