EKIPA TREBAM POMOČ.... jučer orem sa zetorom 5211 i nekaj mi pukne u motoru, i lupa u nutra... čuje se bliže kabini... pogledal sam klackalice da nije koja pukla i sve je u redu, pogledal sam dizne i sve je u redu, udara kao željezo po željezu a traktor i dalje ide normalno, ne dimi, ne troši ulje, jak je ko i prije, brzine se mjenjaju normalno i sve funkcije vezane za getribu su ispravne... sve radi a lupa ko ludo... jel ima ko kakav savjet ili iskustvo od kud da počnem raskapat da ne raskapam bezveze motor...?
Nevjerujem da je do diza i pumpe jer si neki dan napisal da iz motora izlazi metalni zvuk.Ne al majstor je bil i veli da drugi cilindar ne radi dobro da se malo javi a malo ne i to radi bosh pumpe jer kao ne daje dosta goriva i ima slab pritisak i da kao to lupa, poštelali smo dizne i sad fakat manje tuče tj.samo kad mu dam ful gas onda lupa, al iskreno mislim da to nema nikakve veze s tim, veli da bumo prvo rešili to a onda dalje, sve se bojim kolko bu to koštalo, al jbg to ti je poljoprivreda...znaš i sam
A co to je?katoklinger