http://www.poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=18149&page=23
Evo ti ovdje sam počeo temo o popravkama,problemima. Ako te još što zanima slobodno pitaj.
A zanima te koja priča je prava-koliko ljudi toliko čudi. Znaš jedni rade generalko kod 4000-5000 a jedni 7000 kao tvrdiš. Sve ovisi koji vozi,kako se održava,šta je radio u ovih radnih satih itd. Ja ti ne mogu kazat,ker moj ima oko 1820 sati rada i nije blizu generalne.
A imam druga,koji imali su 7245. Ako pričao je istinu,kazao je,da je imao kod njih zetor 7000 sati a mašine niso dirali(generalne mislim)a koja sitnica možda virojatno,kakva brtva,to neznam. Znam da mi je kazao,da u ovim vremenima sređivali su mjenjač 2 ili 3 puta. Što je riknulo unutra ne sječam se više. Dugo je to godina,odkad mi to pričao. A sa njegovog usna vidio sam,da bio je sa njim zadovoljan,a među pičanja kazo je da---vrlo rad legne po tlima. On ga okrenuo na stran na uskoro ravnom terenu kad orao i zapao u brazdu,kad se vratio natrag,da povuče još novo.
Upravo taj čovjek mi savjetovao,nek si kupim zetor. I išao samnom,kad smo ga išli gledati.