Sa desne strane :scratch
Kolko se meni čini crevo bi se trebalo spajati sa lijeve strane na kihavac.
Uploaded with ImageShack.us
da slijeve strane,mislio sam kad gledaš u kabinu dođe ti s desne...ali baš na taj sam piljak i mislio...
Mene su učili da vozilo večinom ide napred pa se po smjeru vožnje gleda lijeva i desna stranada slijeve strane,mislio sam kad gledaš u kabinu dođe ti s desne...ali baš na taj sam piljak i mislio...
ima toliko koliko ti je taj čovjek rekao, kod mene jedan u prometnoj ima 539 od 34kw. tako da prometna ne znači ništa,tamo zna pisati svakakvih gluposti.
ima toliko koliko ti je taj čovjek rekao, kod mene jedan u prometnoj ima 539 od 34kw. tako da prometna ne znači ništa,tamo zna pisati svakakvih gluposti.
jel tko kad raskapao taj kihavac? predpostavljam da se i u njemu nađe smeća i hrđe kroz godine, isto kao i na regulatoru od prikolice. Jel zeznuto za raskopati da se očisti?
Dali neko zna koliko ima konja ili kw zetor 6211? Ja sam kupio takav traktor i u prometnoj mi pise 48 kw sto bi bilo 65ks. E sad jedan mi covjek kaze da je imao isti takav traktor i da ima taj zetor 57 ks.
Sto vi mislite koliko na kraju ima?
Nije zeznuto ali ako zašteka puca osovina koja vrti pvp i p volana a da promjeniš skidaš cijeli razvod rayer:
Kak izgleda odušak ulja?
Cjev ravno prema dole ili ide gore pa se u luku spušta prema dole?