• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 6211

Ruddy

Član
Tu od
17 Ožu 2009
Poruka
212
Sa desne strane :scratch
Kolko se meni čini crevo bi se trebalo spajati sa lijeve strane na kihavac.

Uploaded with ImageShack.us

da slijeve strane,mislio sam kad gledaš u kabinu dođe ti s desne...ali baš na taj sam piljak i mislio...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
da slijeve strane,mislio sam kad gledaš u kabinu dođe ti s desne...ali baš na taj sam piljak i mislio...
Mene su učili da vozilo večinom ide napred pa se po smjeru vožnje gleda lijeva i desna strana ;)
To sam jednom davno otvaral i da ti iskreno velim ne sječam se više kaj je unutra, ali mislim da je nekakva mebrana i opruga bila u pitanju. Uglavnom taj mehanizam je u mojem slučaju zahrđal pa zato to sve skupa nije radilo.
Najbolje da ga otvoriš pa da vidiš.

Tomy211

Član
Tu od
31 Pro 2012
Poruka
35
Dali neko zna koliko ima konja ili kw zetor 6211? Ja sam kupio takav traktor i u prometnoj mi pise 48 kw sto bi bilo 65ks. E sad jedan mi covjek kaze da je imao isti takav traktor i da ima taj zetor 57 ks.
Sto vi mislite koliko na kraju ima?

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
ima toliko koliko ti je taj čovjek rekao, kod mene jedan u prometnoj ima 539 od 34kw. tako da prometna ne znači ništa,tamo zna pisati svakakvih gluposti.

Tomy211

Član
Tu od
31 Pro 2012
Poruka
35
ima toliko koliko ti je taj čovjek rekao, kod mene jedan u prometnoj ima 539 od 34kw. tako da prometna ne znači ništa,tamo zna pisati svakakvih gluposti.

Jel ima negdje na webo nesto o tom traktoru nesto gdje bi pisalo o njegovoj jacini i ostale karakteristike. Ma vec sam se natrazio i nemogu nista naci.

Ovdje je bilo ljepo prikazano za sve traktore njihove karakteristike ali to vise nesto ne radi http://www.radni-strojevi.com/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=4&id=96&Itemid=46&limit=50&limitstart=50

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
pa vidis po godini od 84-87=59 a od 87-93=61 pri 2200obrtaja motora

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,750

ja po prometnoj i knjižici na zetoru imam veće kotače naprijed, a manje nazad...

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,750
Sa desne strane :scratch
Kolko se meni čini crevo bi se trebalo spajati sa lijeve strane na kihavac.

Uploaded with ImageShack.us

jel tko kad raskapao taj kihavac? predpostavljam da se i u njemu nađe smeća i hrđe kroz godine, isto kao i na regulatoru od prikolice. Jel zeznuto za raskopati da se očisti?

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
jel tko kad raskapao taj kihavac? predpostavljam da se i u njemu nađe smeća i hrđe kroz godine, isto kao i na regulatoru od prikolice. Jel zeznuto za raskopati da se očisti?

Nije zeznuto ali ako zašteka puca osovina koja vrti pvp i p volana a da promjeniš skidaš cijeli razvod :prayer:

L

ler

Guest
6211

Dali neko zna koliko ima konja ili kw zetor 6211? Ja sam kupio takav traktor i u prometnoj mi pise 48 kw sto bi bilo 65ks. E sad jedan mi covjek kaze da je imao isti takav traktor i da ima taj zetor 57 ks.
Sto vi mislite koliko na kraju ima?

zetor 6211 ima 44 Kw to jeste 60 ks, zetor 6911 ima 46kw imao sam obadva traktora :confused::confused:

mika75

Član
Tu od
29 Sij 2012
Poruka
274
imam problem kapa ulje na odusak jeli neki veci kvar ili nije molio bi za pomoc .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Kak izgleda odušak ulja?
Cjev ravno prema dole ili ide gore pa se u luku spušta prema dole?

mika75

Član
Tu od
29 Sij 2012
Poruka
274
cijev ide malo u stranu pa dole vise ravno nije prije nistan kapalo sada kapa u transportu bez opterecenja na nekih 40 km ickapa oko 1dlc

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,750
Nije zeznuto ali ako zašteka puca osovina koja vrti pvp i p volana a da promjeniš skidaš cijeli razvod :prayer:

Kod mene se dešava sad u zadnje vrijeme da je počeo brzo otkihavati, možda svakih 10 sek, a drži i pritisak i sve radi kak treba, jedino šta to radi. šta bi se tu moglo desiti? Smeće, gumice kakve?

mika75

Član
Tu od
29 Sij 2012
Poruka
274
Kak izgleda odušak ulja?
Cjev ravno prema dole ili ide gore pa se u luku spušta prema dole?

ide ravno dole a na nekih 40 km samo voznje iskapalo oko 1 dcl sta prije nisam primjetio ako bi dosao do opterećenja sigurno bi bilo puno više.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Savini ga da ovak izgleda, a ako bu i dalje kapal, a to te smeta, onda znaš postupak.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Najvjerojatnije da.
Unutra su najvjerojatnije klipovi 3 karike i ako buš moral obavezno stavi sa 4 karike.
Šteta kaj nejde unutra 102, jedino preurediti pikse.

Najnoviji postovi

Na vrh