zavisi od kud si i dal misliš sam delati ili daš sve pravim majsorima, meni je radio čegec iz zeline i mogu reči napravljeno se kak spada, a cena je bila čak i niža da mi je neki "majstor" delal pri meni doma
za cegeca sam i ja cul da ok radi,a sve dijelove,majstore,strojnu obradu ima i hubzin,pa se mozes i tamo raspitati. kvaliteta posla ti je tak-tak ali mozda su se i popravili. i bilo bi lijepo kad bi nas sve izvjestavao rijecima i slikom o tijeku generalke i dojmovima poslije u ovoj temi,mnogima bude to poslije koristilo,a i rijetko se na zetorima prave generalke,to je rijetkost!
Hvala dečki Jožek i Gogo 1990 niste mi baš puno pomogli. Dela mi jedan lokalni mešter generalku,a za Bosch pumpu mi je rekel za nekog dečka iz Krapine mislim da je neki Bojan prezime si nisam zapamtil (reparacija Bosch pumpe 2000 kuna) neznam koliko je to dobra cijena. Sklopove bum kupil najvjerojatnije u blizini Varaždina mislim da je dobra cijena 440 kuna po sklopu nije original ali je isto neki Češki proizvođać. Rekel je da je on puno toga ugradil u traktore u svojoj okolici i nije bilo problema nigdar. Inače traktor je 85 g. i dobro je još vlekel al mi je odišla dihtunga na drugom ili trečem celindru i sad vidim da imaju klipovi malo lufta pa da se ne dogodi kakav vekši defekt pa bu više koštalo. Pozdrav!
PVP ti oni nisu slagali, na njoj su ti samo maržu zaračunali.
Hidraulik :icon_scratch:, znaš, rekel je jedan pametan čovek da za hidraulik više ništ netreba kad ga isprobaš i on radi.
Predpostavljam da si poklopac skinul i odnesel, a to na taj način ponekad zna biti problem.
Motor na Zekanu isto nije baš savršenstvo samo kaj kod njega obično ide sklop van, sklop nutra i eventualno malo porediti glave. I tak nekoliko puta dok ne dođe do obrade radilice.
Ruku na srce ali kakav je to majstor?hm,dal je on ista podesavao,to ne znam. Bio je upoznat s problemom,rekao je da ce on sve razmontirati i staviti na mjesto,al da ovo unutra mora popraviti netko drugi,jer on to nije znao. Kad se traktor ugasi,poluge padnu dolje za pola minute,a za ona tri polozaja ne znam,rucica je na sredini i ne da se pomaknuti.
ma,ja imam malo teorijskog znanja,najvise sam se naucil tu na forumu,ali nemam vremena,zivaca,alata ni volje da idem sam nekaj popravljat. znam promjeniti ulje,napumpati gume,natociti gorivo,i to je to!