zeljko kz
Dobro znana faca
- Tu od
- 10 Kol 2012
- Poruka
- 6,953
zasto onda kad je u leru na prvom polozaju se vrti sporije a kad je u drugom brze?
Jeste li sigurni da je to Zetor ?
zasto onda kad je u leru na prvom polozaju se vrti sporije a kad je u drugom brze?
Zato jer ga onda kad se sporije vrti tera viskoznost ulja.zasto onda kad je u leru na prvom polozaju se vrti sporije a kad je u drugom brze?
E zagorec gle kaj sam našel samo za tebe.a za sliku,,kad gledas prema naprijed, sa desne strane..skroz desno je za hidrauliku, srednja za prikolicu a za sta je ona skroz lijevo?
E zagorec gle kaj sam našel samo za tebe.
http://poljoprivredni-forum.com/showpost.php?p=638265&postcount=21
Veliko hvala našem "bivšem" članu ZJ-u koji je imal truda ovo davno napisati :icon_pray::icon_pray:
Mislim da su 4 položaja :icon_scratch:
Isključeno, samo pumpa, pumpa i kardan, kardan preko brzina.
Nek me neko ispravi ako griješim
Sigurno nebum zapamtil, ponekad neznam ni jesu li brze spore na lijevoj ili desnoj strani :icon_redface::icon_redface:Od zdola premagore pumpa , kardan i pumpa , isključeno , kardan preko brzina :drink:
Zakaj da pamtiš pa ti bar imaš slika a ja ti od 74 vlečem te ručice naravno lijevu puno više :icon_pray::fiery:Sigurno nebum zapamtil, ponekad neznam ni jesu li brze spore na lijevoj ili desnoj strani :icon_redface::icon_redface:
Hvala Lisniku za sliku, ja svoju još nemrem najti.Zakaj da pamtiš pa ti bar imaš slika a ja ti od 74 vlečem te ručice naravno lijevu puno više :icon_pray::fiery:
Hvala Lisniku za sliku, ja svoju još nemrem najti.
Nedaj mi bog večeg zla da bi još i to moral delati :
Kaj si na biru išel ili Čehinje lovit?Hvala Lisniku i tebi za slike ma imate ih više nego u Brnu bar dok sam davno bil tamo :cool2:
Kaj si na biru išel ili Čehinje lovit?
Onome kaj je živel nekam prema ZG-u živel i navodno čovek umro?Bil sam pomagać poštaru dok je NABAVLJAL djelove iz tvornice . Da nejde sam itd :icon_kidra::icon_kidra:
Onome kaj je živel nekam prema ZG-u živel i navodno čovek umro?