Kolega to što si spoio radne lampe preko kratkih svjetala se ne radi tako i uopće nije dobro za instalaciju. Instalacija je predviđena za H4 2x55/60W, a ti si još dodao H3 2x55W i to sve skupa je malo prevše, pogotovo ako nisi išao preko releja, pazi da ti se ne zapale žice i izgori ti traktor!!
Trebao si za te dodatne radne lampe povuči deblji + vod od osigurača na jedan poseban prekidač, zatim preko releja na radne lampe i to je onda 100%sigurno!
@Dado, ako ti auti blicaju kad su ti upaljene radne lampe, očito ti nisu pravilno podešene!
Svrha radne lampe je da svijetli neposredo u radnu okolinu traktora, a ne u daljinu!
Pa ja se više vozim pod radnim lampama na sameu kad vozim rolo-bale napred nego pod klasičnim kratko/dugo svijetlom, jer se od bale napred ne vide i nitko mi nikad nije blicao.
Blicaju jedino kad vozim neki teret na hidrauliku pa prednji kraj traktora stoji malo u vis, onda im smeta i obično kratko svijetlo pa blicaju!
I moje mi iskustvo govori da radne lampe nemaju apsolutno nikakve veze na tehničkom pregledu, ako ih ima više od originalne postave!