MilanZetor
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Lis 2011
- Poruka
- 6,303
Samo mjenjanje karika je nikakav posao...
A kaj muha jesam lepo rekel ako je karika pukla i ostala u kanalu i nije niš poglodala kaj bi klipu bilo,drugo je ako je popucal klip ili riseve dobil.
A zakaj molim te nebi delal sa tim klipovima koji nemaju oštečenja?
Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk
Nije da, il sve ili ništa
To je točno ali ako je stavio nove ležajeve karike i cilindre,neče trošiti ulje i trebao bi biti ko mina.Popucače međice karika a i cilindri su ovalni trošiče ulje
Da, ali.Kolega je napravil kak je mogel jedno vrijeme bude radilo .
****** te risevi na klipovima, nije to motorka.... daleko si ti još do oficira.....A kaj muha jesam lepo rekel ako je karika pukla i ostala u kanalu i nije niš poglodala kaj bi klipu bilo,drugo je ako je popucal klip ili riseve dobil.
Strašno, ležaji novi i nema da zoblje ulje. Šteta kaj te nisam upoznal prije deset let, bili bi bogati ljudi....To je točno ali ako je stavio nove ležajeve karike i cilindre,neče trošiti ulje i trebao bi biti ko mina.
Samo bi dobro bilo uloške dizni i boš pumpu na reparaciju i pucal bu od snage.
Ako su međice popucale onda kak je zvadil klip van trebal se nahititi odma s njim u smeće.
A kaj muha jesam lepo rekel ako je karika pukla i ostala u kanalu i nije niš poglodala kaj bi klipu bilo,drugo je ako je popucal klip ili riseve dobil.
Nije da, il sve ili ništa
Govorio sam ja i tebi kad si šerafio, ne bez razloga.
A nisam baš ni ja šutel, ali dobro, još ima nade da bu sve u redu.
Ona se izvana bi dala postelati da se smiri podrhtavanje prilikom kretanja!