Dal baca dim kad vergla? Dal je u spojnici pumpe zeger na mjestu? (u ovoj mojoj ga nema)Dobar dan!
Imam problem sa 6340, ako moze kolege kakav savjet.. Poceo se gasiti na leru dva-tri dana i nakon toga vise jok upalit. Skinuli pvp i dali majstoru. Bila je u banani. Kaze majstor sad je ko nova, vratim nazad, nista. Skinem i zamijenim dizne, nista. Nebi upalio da ga ubijes. Pumpa ima samo jedan nosic i ne moze se krivo uzubiti jer nigdje drugdje ne pase. Traktor prije toga radio ko metak i ne radimo puno zemlje s njim. Ima tko kakav savjet ili majstora za preporuciti, okolica V. Gorica... hvala!
Da, baca dim. Zegeri su na mjestu na obje strane. Takva je i moja spojnica, ima samo jedan utor i ne moze se drugacije spojitiDal baca dim kad vergla? Dal je u spojnici pumpe zeger na mjestu? (u ovoj mojoj ga nema)
Spojnica je na svakom ista od 2511 do 7340. Zeger ima samo jedan u sredini.Da, baca dim. Zegeri su na mjestu na obje strane. Takva je i moja spojnica, ima samo jedan utor i ne moze se drugacije spojiti
Samo da javim da sam riješio. Naravno uzrok najveća moguća glupost. Spojnica se izvukla na strani motora pri montaži pumpe i malo se zakrenula... etoSpojnica je na svakom ista od 2511 do 7340. Zeger ima samo jedan u sredini.