Da se razumijemo, računalno sam pismen i kod pretrage weba izbacuje mi samo trgovine iz Zagreba i okolice, a ovdje kod nas u slavoniji mi ni traktor centar ne izbaci kad upišem 'Dijelovi za traktor Osijek'
Naime, radi se o onoj poluzi koja se vrti iz kabine za podizanje desne poluge. E sad kod kupnje se nije dalo vrtiti i vidjeli smo da je netko čekićem ili nečim malo posavijao navoje na par mjesta pa sam ja danas to skinuo i poturpijao to što je bilo savijeno, kad sam htio u stegi okrenuti da poravnam te navoje nije se dalo. Pa sam rastavio ono kućište i našao da fali jedan onaj plosnati ležaj tj kugličasti između 2 distance što ide. Nadalje unutra je sve bilo puno hrđe i onog muljavog od totmasti i hrđe dok je onaj veliki zupčanik zavario od hrđe i nema boga da ga pokrenem.
Hvatao u stegu, okretao rolcangama, potrošio malu limenku WD-a, grijao letlampom, i nakraju sam izvalio stegu iz hrastovog stola pa sam zaključio da nema spasa da treba dali novi zupčanik pa ovaj fleksom prepoloviti i razbiti ili sve skupa tu polugu nabaviti, sad ćemo vidjeti šta i kako...
Najveći je problem što ne možemo podignuti te poluge, a kad dignemo plug sa ovim ovako jedva da je 10 cm od zemlje i kad dođeš do njive putem pooreš di god su vagaši ili kad ulaziš u njivu ako je niža od puta odmah i put zahvatiš.