Evo sinoć sam riktao kočnice, nožna poštelana i izjednačena, a ručna je izgleda pukla sajla pa nema uopće vajde od nje... Danas sam se malo bavio sa unutrašnjošću i ispirao sistem za hlađenje jer je sve bilo puno hrđe. Ubacio nove amortizere na vrata, novi radio i tako...
Od novih stvari otkriveno da se prednja vuča uključuje sama jer kad se digne ručica za aktivaciju i zakrene, na najmanji pomak se uključuje opet jer valjda se izlizao taj nosić koji treba držati polugu. To ćemo navariti mali nosić ili nešto kad skinemo i vidimo zašto se to dešava, al' ovo bi bila neka moja dijagnoza I nema sirenu/trubu, a poznato je da traktor bez nje ne prolazi tehnički hahaha, a planiramo ga otjerati prije nego krenemo orati da ne bude blatnjav, jer tko će ga oprati opet xD
Ugl. zvat ćemo te iz PMT-a da dođu srediti ručnu i još nekih sitnica ako otkrijemo jer ja zbog faksa preko tjedna ne mogu baš šarafati, a treba što prije krenuti u oranje...
Glede pluga, ne da nam taj što prodaje ispod 3500€, al' je plug dobar, raonici i daske nove doduše malo istrošene, al' u super stanju, crijeva na klipu nova, nigdje ne curi i sve u najboljem redu. Probat ćemo ga skuvat' da još malo spusti i da uzmemo taj 2+1 pa da smo mirni i u budućnosti...