Ne znam koga je što stisnulo, al' činjenica je da onaj tko prodaje želi dobiti što više, a kupac se nada što manje. I to tako ide.
Kad te laže u autokući i prodaje maglu, priča priče kao da je auto svemirski brod, "Ja sam ga vozio da ga probam, nikad lupan, sve valja, gume nove..."
Od toga svega lupan naprijed i nazad, vide se spojevi hauba da nisu poravnati, hauba se teže zatvara, diskovi koka, ručna zapekla, svi cilidnri kočnica malo zahrđali, gume 8 godina stare, ne rade žmigavci, gori zračni jastuk, selen blokovi prednjih vilica gotovi, optika smrt, amortizeri kriminal i šećer na kraju mrtav akumulator i još nekih sitnica i na kraju se ispričava i traži me 3300€ od predhodnih 4100€, ja ga kulturno odj*bem i ponudim 2500€ i uz malo natezanja za 2800€ kupim takvog Golfa 4.
Da skratim priču, pošaljem kolegu da mi uzme sve šta trebam orginal dijelove sa zupčastim, španerima i wp jer ima 50% rabat, i tjedan dana mojih ruku, auto kao nov... Dijelovi me izašli oko 5000kn i ništa za ruke hvala bogu. Mnogi su mi rekli da sam idiot i da sam u startu trebao dat za boljeg cca. 4000€ nego ovako, a ja to opet gledam da sam sad sredio ovaj i znam šta vozim, a ne gov*o Omotano Lijepom Folijom xD I na kraju dana sam opet prošao jeftinije nego da sam kupio tog "sređenog". Sređeni su po 35.000kn, a ja sam svog kupio i dotjerao za cca. 26000kn...
Pouka ove priče, u našoj državi će te sje*at tko god može, tamo di vjeruješ da su pošteni će te ispreskakat još najviše od svih.
Danas će stari vidjeti za traktor šta se more dogovoriti pa ako bude postignut dogovor zašto ne potegnuti i do Vž za taj tvoj plugić. Ako valja naravno