Nemoš bit poljoprivrednik ili mehaničar, moraš biti oboje... Jbg koliko on meni odradi isplatio se već 3 puta, a šarafaju i drugi samo u tajnosti ili im netko drugi radi.
Ovo s pumpom je krivica gospode koja nisu dala da ja mjenjam ulje nego su preuzeli na sebe odgovornost. I naravno nisu ga promjenili jer su došli do zaključka da ne treba mjenjati ulje jer se u oranju dosipavalo friško pa je to onda to, al' sad kada sam ja uzeo stvar u svoje ruke i pokazao im vodu, a ne ulje, e sad je druga pjesma, ali nebitno. 1000h na istom ulju sa ponekim osvježenjem je kerov k, a ne ulje. Sada sam ja posložio općenito s njima kockice da se ne diraju u mehaniku i neće biti problema. Preuzimam sve na sebe, a njih zovem samo ako mi treba pomoć pa ćemo sada vidjeti kako stvari idu.
Oba puta je zaribala zbog ulja, ali sam ja tek drugi puta potegao pitanje ulja jer sam drugi puta ja skidao pumpu i kada sam probao ulje pod prstima, ono kao voda. Pa su momci napravili ispovijed kako nisu mijenjali ulje i eto ga.
Danas taman da ću nositi alnaser kod Tokića na remont, pukim slučajem probam okrenuti zubčanik, kad imam šta vidit, vrti se u obje trane, tako da sam samo skočio po novi bendix, sve rastavio i počistio, podmazao ubacio novi bendix, drn, drn, drn i evo traktor radi
Samo sada radi kako treba jer prvi bošista nije rastavljao ragulator, bitno da je naplatio.