drazenhonda
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Stu 2010
- Poruka
- 2,732
Nije pumpa riknula, samo je zablokirala i sad je očišćena i vozi dalje.
Stari moj je prije par godina tjeral štoreta na ložu i normalno haltali ga kazna da se usereš, al ajd uspjelo se rijesit dok se još dalo, odonda se ne zaje....Menjaj pumpu gdje točiš barem za prvu ruku. Što nebi malo na ložu vozio osim ako imate nekakve kontrole. Moj je u skoro 2 dana popio malo više od 2 rezervara i nema niti malo taloga niti smeča.
Na iste gumice mislite, ali da su one otišle išla bi voda u ulje.4340 Koje sad gumice na stublinama ? Znam za one s vanjske strane cilindra. Nebi to radio da nemoram. Reko sam da nikad nebum delal oko samog motora ništa ali nemrem najti poštenog majstora u svojoj blizini a da ga nemoram svaki dan podsječati i vleči za rukav. Osječam se koda ih molim da rade đabe. Bio jedan ali taj opet bi štelal ventile od oka i nema alat za raskopati a kamoli za složiti nazad. :fiery: Oče mu smetati ako stavim dihtunge od turbo motora ? Cilindri nemaju risova i sve je čisto tak da stvarno neznam šta bi bilo ako ovo ne pomogne. Onda se poslje sjetve budem učil i sa donje strane.
Ti Mali namataš da to nije istina.Možda bolje da ništa sam nediraš bude više štete nego koristi
Na iste gumice mislite, ali da su one otišle išla bi voda u ulje.
Brtve oglave od turbaka su deblje i to nebu dobro.
Ti Mali namataš da to nije istina.
Ja ne velim da je otvaranje motora posel od samo tak, neke stvari treba znati ocjeniti, neke se nauče, neke se pitaju pa ti dobra duša pomogne...... znam samo jedno, to sve skupa nije neka mudrija i ako čovjek ima imalo volje bez problema složi motor na tom starom krampu, a Dadič pošto se upustil do pola ja sam uvjeren da može do kraja.
Uostalom, sama glava je kompliciranija od donjeg dijela motora.