vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
po mirisu bi ga namirisal preko stakla ...ovi današnji lohtajti i worti mi se gade ..to sve rade od iste smjese samo drugačije obojaju i eto novog proizvoda
Od tog problema bi mogla zaštekati letva, ali element ne (u onom postu od neki dan si rekel da je bošista zaključil da je zaštekal elemnt zbog "loše" nafte) mada sumnjam da bi zbog mješanja ta dva ulja došlo i do stekanja letve.Ja sam na tragu moga problema... Donesoh ja pumpu onaj dan doma, smontirah, kresnuh, otidjoh, odradih, parkirah i sutra opet ne upalih.
Majku mu jebah, ulja motora i mjenjaca pregledah, rezervoar ispraznih i oprah, gorivo na drugoj benzinskoj natocih, na talozenju ostavih, preko filtera isfiltrirah, sva crijeva goriva promjenih, filter goriva pregledah, a on kao onog dana kada ga kupih. Majstora od pumpe nazvah, e sad idemo ne-pjesnicki, kaze covjek ako je tako, ***** ga ja sredit cu ti pumpu, al ti majstore sredi traktor.
E sad neki mi k nije dao mira, morao sam provjeriti ulje u servu i gle kurca u cijelom onom spremniku nema ni 2 deci, a tocio sam to ulje prije cca. 2 mjeseca, a kod istakanja sam primjetio da ima kapljica motornog ulja, jer pliva u tom vodenom ulju od serva. I tamno je, a inace je prozirno. Staro je bilo neke zuto-zelene boje, a ovo je bas crno, dakle mjesa ulje od serva i vjerojatno razrjedjuje motorno ulje.
Odmah sam rasturio pumpu od serva i izvadio semering, koji je kao kamen tvrd, e jol to specijalni materijal ili je ovaj odrvenio. Ce vidim sutra kad odem po semering.
@puknuti
Naostrio sam zube hahahaha