Ja se s tobom u potpunosti slažem, na tvom poslu je rizik od ozljede i smrti jako visok. A moj tata kad je delal onaj prvi Maslenički most je pričal da su oni ukalkulirali u projekt koliko ljudi na tom mostu smije stradati na ovaj ili onaj način.
Naravno, od onda se sve drastično promjenilo.
Ja ipak mislim da ta ručka koja je zašarafljena na unutrašnju stranu blatobrana nebu neku veliku štetu napravila.
Pa i ovi moderniji, noviji kaj imaju gumbe na blatobranima za tu funkciju dizanja i spuštanja su isto potencijal da dođe do nesreče ako slučajno prekidač rikne.
Otisli smo malo predaleko u slucaju jedne usrane ručke koju neko kao pomoč vidi, a neko kao ja naprimjer si je skoro oko skopal na nju i jebal mater inžinjeru koji ju je zmislil i na to mjesto postavil.... a isto tak sam nebrojeno puta s blesarom u blatobran udaril kad sam se pod tuđim krampovima zavlačil, ventilator me po pačkima opalil, voda ofurila, baterija mi eksplodirala.... i ko zna kakve sve zgode i nezgode nisam prešel kak i mnogi drugi. I koga da sam tužil i od koga odštetu tražil? Malo sam cvili, zalizal rane i idemo dalje.
To kak je u nekim firmama sigurnost na prvom ili na zadnjem mjestu, otom potom. Pitanje je kome na koji način uspiju zamazati oči, oni s minusom nikad ne posluju.
Ali to ne znači da se doma moramo sljepo pridržavati onoga kaj nam je neko tam negdje nametnul na silu.
Znači, kaj se ručke tiče, po mom, ko kak voli, izvedivo je