Borisllav360
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Srp 2017
- Poruka
- 1,609
Ma Zetora ne trebaš žaliti, gdje vidiš da treba samo ručni gas mu zavrneš gore i ne boj se,njemu će više smetati ako ga voziš na pola gasa u oranju ili tako težim poslovima.
Imam 6711 i sad uzeo 6340Ma Zetora ne trebaš žaliti, gdje vidiš da treba samo ručni gas mu zavrneš gore i ne boj se,njemu će više smetati ako ga voziš na pola gasa u oranju ili tako težim poslovima.
Po noci se tek vidjelo, ovak dimi plavkasto, kompresija je vec u banani, zrel je za generalku od ima 6000 rh nije nis dirano na motoru specijalno, pa ce sad u skorije vrijeme dobit osvježenje, ali ide jos kao prvog dana ne predaje se 😁😁Tak sam i ja mislio da je to fora šta ide plamen na auspuh van dok mi nisu rekli da to znači da su ventili u banani. Ako nisam u pravu nek me majstori isprave.
Ja bale vozio navecer u 22 sata i predzadnja tura u brdu dok sam iso 5 poceo iskrit i kad sam ga presalto u 4 nista, i zadnju turu vozio pola prikolice i 5 se penjo u brdo plamen bas tak 10 cm izletio hahaMeni je to bilo na ursusu, da nebo krivo pomislili 🤣. Isto tek po noći se vidjelo ali baš plamen oko 10-tak cm iznad auspuha.