• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 6340

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Mo’š ga vagati koliko hoćeš, no 5,5t imaju traktori od 100+ks.
Za to bi trebal imati sve moguće utege, gume napunjene CaCl-om, prednji utovarivač...i teško da bi imal 2 tone više od standardnog traktora. Uostalom, koja mu korist od tolike mase?

Tehničik podaci o masi se odnose na goli traktor, bez utega, sa standardnim gumama, eventualno s tekućinama.

DinoRaksi

Član
Tu od
5 Sij 2020
Poruka
31
Ma znam da nema nikakve koristi, da je 2 tone tezi od propisane tezine, to mora da se netko zeznio..
Ma na njemu je sve propisano jedino ima naprijed i utege Al to je standard mozda 100injak kg

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Uopće nije toliko bitno koliko je težak. Jedino zbog sebe da ga vagneš pa da znaš. Mojem u prometnoj piše da nema kabinu ni prvi vuću i sve prolazi na tehničkom 😂. To smo skužili na zadnjoj regi i to nisam ja skužio 🤣

DinoRaksi

Član
Tu od
5 Sij 2020
Poruka
31
Desava se svasta, ja sam na prijepisu skuzio u jbt tezi je 2 tone od 6711 pa gledam u opce jel to moguce haha
Ma budem zbog sebe kad budem u prilici da znam cisto iz znatiželje.. 😁

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Ako cemo vjerovati prometnoj i onom sto pise..moj zetor ima prve gume 11.2-r24 a zadnje nezz tocno.. -r-22 u prometnoj stoji da imam prve kotace vece od zadnjih za 2 cola 😂😂

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
...Mojem u prometnoj piše da nema kabinu ni prvi vuću i sve prolazi na tehničkom 😂. To smo skužili na zadnjoj regi i to nisam ja skužio 🤣
Dado, riješi to čim prije, dok možeš, da ne bi kasnije imal problema.
Radi toga nemrem registrirati naš manji traktor.

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Kod mene Ursus c360 4x4 registriran trajno ali u saobraćajnoj nije navedeno da ima prednju vuču i kad trebam negdje ići sa drugim Ursusom kuda ima policije i koji nije registriran samo stavim jednu tablicu i ponesem saobraćajnu od duplaka.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Šta se sekirate ovaj ima ursusa 355 upisan kao 335 pa svake godine rega krivo upisali i tako ostalo

Veki2602

Novi član
Tu od
7 Sij 2020
Poruka
9
Pozdrav svima,novi sam na forumu,da li mi neko moze reci o traktoru zetor 6340,razmisljam ga kupit?

Veki2602

Novi član
Tu od
7 Sij 2020
Poruka
9
Ok hvala na brzim odgovorima,imam lemken opal 090 da li bi mogao vuci u ravnici i u srednjoj zemlji na 30cm i da li da uzmem 7340 za ovaj plug ako je 6340 slab?

Najnoviji postovi

Na vrh