• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 6340

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,756
Baš tak 😂. Kad uvijek imam čudne želje pa ih nemreju ispuniti. Sad si me sjetio. Farove još nisam kupio 😂. Sad sam kupio nešta drugo pa budem probao kad uhvatim vremena.
 

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,681
Dado je imal cjeli spisak...i na kraju nije kupio nista bas..🤣
Jedino kaj smo isli parit oci u novocommerc prek puta...
I kavu popili
 

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,756
U trgovini nemaju a u web shopu ima svega. Tak da naručite internetom. Za 30 kuna mi se ne isplati vozikati autom.
 

ivac

Član
Tu od
29 Lip 2014
Poruka
326
Pitanje
Vanjska pumpa hidraulike, onaj filter prije pumpe, jucer ga skinul i nije mi ostalo u glavi koja strana filtera ide nutra a koja van, znaci s jedne strane ima veci metalni rub s s druge tanki.
Lp.
 
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,422
Kolega ispričavam se, nisam ranije uhvatio vremena.

Naime, onaj plosnati dio ide do poklopca, a tanji unutra.
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,756
Alnaser vrti ali automat ne ubacuje. Svi kontakti očišćeni, alnaser repariran, automat novi. Šta još provjeriti ? Ponekad kad isključim masu i ponovo uključim zavrti motor. Nekad oče na direkt nekad neće ni to.
 
Posljednje uređivanje:
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,422
Ako je reduktorski, skini ga dolje, rastavi ga na onim imbusima i izvadi reduktorski zupčanik, taj koji uzubljuje i sa brake cleanerom operi osovinicu gdje su valjčići sa federima, ako ima malo ulja, masnoće, nečistoće neće ga zaustaviti da ga uzubi nego se vrti u prazno.

Kada ga skineš, blokiraj ga rukom, odnosno probaj ga okretati i rukom izbaciti van desetak puta pa ćeš skontati o čemu pričam. A i pokazat će ti se dali je do toga ili ne. Ali 90% da je majstor malo "podmazao" ili je pobjeglo sa zupčanika malo masti, ugl, za podmazivanje prenosnih zupčanika možeš koristiti neku kruću mast NLGI gradacije 4 - 5, mada može i 3, ali vrlo malo.

U slučaju da se pojela osovinica javi, Imam ja 2 nova komada pa se dogovorimo.
 

Najnoviji postovi

Na vrh