I prosli puta je letva ostala zastekana, ali su elementi bili zasrani s tim ljepljivim sranjem, a prilikom opisa toga mi je rekao to da kada izvadi element i proba ga vratiti, nece upasti nego se zaljepi za stijenke kucista.
Danas je opet stala letva i ovaj puta je zaljepila i AC pumpa, sto pokazuje da je mazanje neispravno, barem tako on veli, jer kod slabog podmazivanja uvijek zalijepi AC pumpa.
A kada sam mu rekao da mi fali ulja u servu, odmah je rekao da je to to jer spoj ta dva ulja daje tu ljepljivost. Ubiti sam ja covjeka krivo skontao on je meni jos prekucer rekao za servo pumpu, a ja konjislav skontao pumpu hidraulike... Kaze da se vec susreo sa par slucajeva da na zetorima odlaze Bosch pumpe i da mu je jedan covjek kasnije javio da je rijesio problem time sto je izmjenio taj semering na servo pumpi.
E sad ga hebi, ako to uspije, ako ne saljem ga otamo gdje je dosao na generalnu i bog te veselio.
Ugl. Bit cete izvjestavani, kao sto to uvijek biva u mom slucaju, prvenstveno dijelim svoje probleme/rjesenja da ponognem danas sutra drugima
EDIT: Ne znam dali se sjecate prosle godine u ovo doba sam pumpu reparirao i onda su mi rekli da je u slucaju bilo nesto ljepljivo u gorivu... Dakle to vec traje... A jebes ga kad ovo ulje iz serva nema neki miris da mimo motornog osjetim da smrdi na nes drugo.