• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 6340

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,491
Drugi ili treći prohod sjetvospremačem ili drljačom moj ide 4 brzinom, ima video na youtube
E to je ono što je bitno. Koji prohod po redu...

I moj je išao s tanjuračom u četvrtoj 5 cm, treći prohod po štapovima.

Dok npr, da ide 12km/h sa rasterećenim polugama da tanjurača svojom težinom radi, u dva prohoda se sve odradi. Ali on odradi dobar posao u skadu sa svojim mogućnostima, ja ga nikada neću omalovažavati jer mi je donio sve ostalo i zaradio par miliona kuna u svojih 4 - 5 godina samostalnog rada dok nije došla pomoć.

Ali ću biti realan i reći da je njegova maksimalna eksploatacija i optimala 30ak hektara.

Marko7711

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
55
E to je ono što je bitno. Koji prohod po redu...

I moj je išao s tanjuračom u četvrtoj 5 cm, treći prohod po štapovima.

Dok npr, da ide 12km/h sa rasterećenim polugama da tanjurača svojom težinom radi, u dva prohoda se sve odradi. Ali on odradi dobar posao u skadu sa svojim mogućnostima, ja ga nikada neću omalovažavati jer mi je donio sve ostalo i zaradio par miliona kuna u svojih 4 - 5 godina samostalnog rada dok nije došla pomoć.

Ali ću biti realan i reći da je njegova maksimalna eksploatacija i optimala 30ak hektara.
Ma slažem se sa tobom, do nekih 40 hektara je ok traktor, uloženo dobiveno

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,879
Uglavnom zadovoljan si svojim poslom na mašini ? Nema kvarova zbog ugrađene turbine i te stvari ? To sam mislio pod onim " utisci ".

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,491
Yep, sve šljaka, osim semeringa radilice do zamajca koji je nakon 170 sati propišao, Viton jebeni, bolje da sam odmah kazetni stavio, ali dobro, to ću sada kada budem prepiksavao prednji most odraditi.

Nema se što pokvariti, turbina treba čist zrak, pogon iz auspuha i ono najvažnije dotok i odvod ulja.

Sve je složeno sa original dijelovima tako da nema kamije osim custom avspuha u mojoj izvedbi.

Dobija mali Mobil Delvac SD 15W40 i sada na svojih 900rh ide bez problema.

Najnoviji postovi

Na vrh