reider
Aktivni član
- Tu od
- 9 Velj 2012
- Poruka
- 854
Veli da mu se ne sviđa servo volan, jer uvijek nekam vleče.
Zanimljivo, ja to zamjeram hidrostatičkom volanu.
:supris:AA?Šta pričaš ZJ?Ovaj most da je od zetora?Ovaj most je bio na tim 52 i na nekvih 62 da, a nisi imali špere i ne mugučnosti ugrađivanja špere. Ako se ne vidi, ovo je lahki trap znaš. Dali ti misliš, da je oni jaki(težki)most kararov što je bio na nekvih 6245 i na svih 7245 i7745?? Tisti je imao šperu unutra. Dal si siguran da je ovo zetorov??Evo ovdje pričaš o ovom trapu:
http://www.poljoprivredni-forum.com/showpost.php?p=684898&postcount=678
Ej prijatelj ovaj moj servo vuče u brazdi i mrda kad oreš jer se žele točkovi sravnati a hidrostatični nikamor ne vleče! U dokaz imam 3 traktora Torpeto 55tx, New holland-fiat 7056 i moj kararo 5400! Kad spustiš volan u brazdi stoji mirno kao vojak u kasarni. Ne mrdaju ni milimetar, a ovaj servo bože nedaj. Pa da , ne vleče puno dosta, a uvjek trebam imati stavljenu ruko na volan inače skreče nekam u tri p...m...
A što želi muhaničar kazati neznam. Ne kužim te
IHORZIC znam šta ne kužiš.- Ja sam kazao , da na putu kod brzine nešto mrda. Aja sam se slabo objasnio-servo kad ideš u ovinek i na kraju ovinka volan spustiš, on se sam zrauna naravnost. A hidrostatički stane tamo , kdje ga pustiš. I zato u brazdi kod oranja točkovi ne skretajo, a moj če uvjek sam sraunati točkove. A kad želiš, da se točkovi doista stave naravnost ravno zato trebate štelati ovaj klip na navoju i šelni , da se sravna. E sada kužiš
Posljednje uređivanje: