Ima, ali na ČeškomDa li ima netko knjigu za rukovanje traktorom za zetor 9540?
neznam, mislim da mu je 3 brazde puno, orao bi ali ne kako treba, to je model 3340, koji ima navodno 45-46ks, a na puno mjesta piše da ima 52ks, to je malo za 3 brazde.
Onda je najbolje 2 x 12" visoki klirens i ne sekiraj se Nema veze dali je zemlja "jaka" ili je strana ili je možda klizavo, sa tim plugom ima da ide :supz:
ajmo dečki razlaz, ovo nije tema plugovi nego Zetor, niste taj traktor ni vozili, a znate koliko je jak
- kolega izvini,ali ti si prije nas pomiješao teme ,,pa bi te zamolio da prebaciš svoje postove o plugovima i oranju u odgovarajuću temu ,jer i mene zanima tema o zetoru ,a ne plugu
- vozio sam tu igračku od traktora - to je traktor za otićt u ribolov i nazad doći kući ,ako tern nije jako blatnjav
Ima, ali na Češkom
ajmo dečki razlaz, ovo nije tema plugovi nego Zetor, niste taj traktor ni vozili, a znate koliko je jak
- kolega izvini,ali ti si prije nas pomiješao teme ,,pa bi te zamolio da prebaciš svoje postove o plugovima i oranju u odgovarajuću temu ,jer i mene zanima tema o zetoru ,a ne plugu
- vozio sam tu igračku od traktora - to je traktor za otićt u ribolov i nazad doći kući ,ako tern nije jako blatnjav
Tako je sve si u pravu,meni je i taj previše, a ti mora za imaš neki od 200ks
I da s tobom mu je dosta rasprava još od prije, nećemo započeti novu.
Ja jesam kriv za započimanje rasprave,ali napisali smo bili 2 posta,a vi se za to uhvatili ko muva na go.no. ja nisam moderator da premještam postove,neka to napravi onaj čiji je to posao.