prije mi je glavni traktor bio imt 542,kupljen skoro nov. izvadili smo mu dušu i 2006 je riknuo usred sezone. nabrzaka smo uzeli taj 5011... i tu je pocela jedna tragicna prica.
placen je bio 40 000kn,i iste godine je bila rađena kompletna generalka,nove glave,komplet rađena getriba,hidraulik,struja,reparirana bosch pumpa... stari se jako zaletio,i kupio krsinu. sve skupa nas je tad taj traktor dosao oko 60 000kn. samo za getribu su uzeli 2000e. no,od onda me sluzi kao rob,natukao je sati i sati. sad je tek poceo malo mastiti,i otisao je druk lager u kuplungu,ali me to nista ne cudi i to se bude rijesilo.
kaj se tice boje,najbolje ga je komplet razmontirati i obojati,nije neka lova u pitanju za tih par kilograma boje,samo je problem vrijeme pa nikako da dođe na red.
@ kdarko,znam da bude promijenil boju,al to nije nista strasno. ti se ne brini,traktor ti super izgleda,ima ih i mlađih koji su kam gori.
kak si spojio rotirku? ja sam kupio onu s magnetom,i upaljac za cigarete ko u autu,samo ne znam kam ga staviti a da to lijepo izgleda.