Traktor je ljep i inace meni jedan od najljepsih.
Cini mi se da su zadnji blatobrani od stare serije zetora hauba je delana dosta djelova je farbano kod kabine mi nesto ne stima ima puno detalja al necu o tom.
Mozda al mozda je bil na boku ili udaren sa strane.
Bez ikakve uvrede!:icon_thumright:
uglavnom vidi se da je sav traktor prešprican, možda je bio i negdje lupljen, hauba ne sjeda ravnomjerno, gume u kabini su mjenjanje, ali je onaj dio dolje kože ostao poderan, ma ima još tih puno sitnica.
I ja sam to htio napisati al sam se suzdržao
Na traktoru je samo lagano osvježena limarija, felge i zadnji kraj, vidi se da motor nije farban.
I odmah je bio udaren ako je prefarban, mislim stvarno
@basic hvala na objasnjenju za oznaku plus i za kuku al moze se normalno stavit i gornja kuka na taj traktor?
Trebao bi pogledati po oglasima ciceve, trebalo bi bit, a zetormatik oznacava jednu vrstu hidraulike na zetoru, neki tvrde zadnju cilindar pomocni sto imaju na polugama, mada dolazi i na starijim modelima tvornicka naljepnica koji nemaju cilindar ..
Ja sam vidio tu naljepnicu i na 2511. Meni je to zvucalo kao neka posebnost u mjenjacu ili geribi.tko će ga znat. Trazim to sjedalo vec dugo,i nigdje ga nema. Dobro je i ovo zetorovo kaj je unutra,al me živcira praznina između sjedišta i poda,ljepše je kad je sve fino zatvoreno s tom rebrastom gumom. U mom MB kamionu je takav grammer mehanicki sic,to je živa udobnost! Vjerojatno bih morao pogledati po nekom otpadu di su kamioni...
čekaj...stan ili kuća 1990.godine baš i nije bilo tak jeftino,nekaj si ti pobrkao,ili nisi dobro zbrojio nule?
neznam za 90-tu, ali tam 97, 98, moja baka je za dvosobni stan dala manje para nego moji rođaci za novog 4340
Kak je 539 koštal 10.000 maraka, ako su moji '88. kupili novog 565 za 9.000 maraka.
A u to vrijeme nisu ni zetori bili pretjerano skupi!