115 kn dođe sito za magnet
I di si ga nasel po toj cjeni?
u jednom malom privatnom dućanu, u poljostroju je 165, 160 je u još jednom kaj sam zvao...
Jel orginal ceski ili indija?
115 kn dođe sito za magnet
A nema se para, a da ima, naisao sam na povoljan 7711 Turbo na oglasima, nema kabinu ali ima roll-bar. Da mogu da ga uzmem, prebacio bih sa mog 7045 prednju vuču na njega kao i kabinu i dobio odličan traktor a 7011 bi prodao.
Iako sam ljubitelj Zetora, moram reći da mi se novi modeli apsolutno ne sviđaju, nema Zetor više onu kvalitetu ko u starim majorima...
Jedino nova Fortera HSX mislim da bude podigla Zetorov rejting! Ona je koliko-toliko stepenica više!
Dok pogledamo malo unatrag 20, 30 god Zetor se bez problema mjerio sa Deutzom, John Deerom i ostalom kompanijom...no sada, nakon Majora, 0 bodova za Zetor!
Tebi kolega Zetorproxima želim puno odrađenih sati sa zekom, nek te dugo služi!
i da, jedan par hidro izvoda iza??gde su još dva??
a dečko moj, nebi taj k meni v dvor tak...
Slikaj ti njega kad bu imal 4000, a ne sad dok se još nije ni razradil :icon_wink:
Koliko dugo ga imaš, i cijena ak nije tajna?
Mogli su malo bolje sredit tu kabinu iznutra, ali i ovak je dobro.
I daj mi objasni ona ručna za kardan čemu to služi, ne razumijem se baš najbolje u to.
Pa tu ručku povučeš i uključiš kardan na onoj žutoj ručici. Gore je 540 ok, a dolje je 1000ok.
Cijena je bila 34500 eura sa klimom.
Imam ga već 2 godine.
I daj mi objasni ona ručna za kardan čemu to služi, ne razumijem se baš najbolje u to.