Nije to iskrolovac nego nastavak od inoxa za ispusni lonac od auta. Sminka.:drink:
Zetor 6245 1990..
-jel to ima iskrolovca
P R O D A N O :icon_hang:
E to je stroj i pol svida mi se taj tip i opcenito zetori do 99god.
Koliko ovaj ima kila i konja?
Jedan covjek kod nas ima 6340 turbo i veli da njegov ima 80ks,pa bi ovaj trebal imati oko 90ks?
6340 ima 68ks, a 7340 ima 82ks.
koliko ja znam ne, ja imam upute za posluživanje traktora i na njima ima samo 7340 i 7320 turbo, a tu ni nema 7340, tako da ti je isto, 6340 sa turbom je 7340 turbo. sve je isto samo su na 6340 stavili turbo i evo 7340 turbo.
Evo da tema ne padne u zaborav evo slika jednog Zetora 7340:
zakon stroj! sa 10 000rs,i s takvim rezimom rada,rijetko se mogu pohvaliti i neki zapadni traktori!
@ oficir- cudno je to,ja sam vise puta gledal svoj 6340 i 5011,nema neke velike razlike u visini,6340 je i malo širi,pa bi stabilnost morala biti otprilike jednaka. mozda je malo bolje zaokrenul volan,ili nekaj slicno,pa ga je to prevagnulo? jel bila velika steta na 6340?
Evo da tema ne padne u zaborav evo slika jednog Zetora 7340:
zakon stroj! sa 10 000rs,i s takvim rezimom rada,rijetko se mogu pohvaliti i neki zapadni traktori!
@ oficir- cudno je to,ja sam vise puta gledal svoj 6340 i 5011,nema neke velike razlike u visini,6340 je i malo širi,pa bi stabilnost morala biti otprilike jednaka. mozda je malo bolje zaokrenul volan,ili nekaj slicno,pa ga je to prevagnulo? jel bila velika steta na 6340?
Slažem se s tobom o ovoj izjavi o Zetorima. To su izdržljivi traktori i dugo guraju.
@oficir:ne može nikak imat 90ks. Kažem ima oko 80ks, evo kolega Zulje je odgovorio točnije 82 ks.
Bilo je sporo pa je samo pao na bok i spigal malo zadnji blatobran i zavinuo prednji i malo krov kabine sa strane.
Pregledal ga je mehanicar ocistili filter zraka dodali ulja kolko ga je iscurilo i to je to za par sati je radio s njim dalje.
Nemrem ni ja skuzit ni on nezna kaj se desilo,mozda je dal gas kad je balirka nabijala balu i pogodilo se vise cimbenika i evo sranja.
Nikad se do sad nije s njim prehitil a radi u sumi i balira godinama po cjele dane je na njemu.