zeljko kz
Dobro znana faca
- Tu od
- 10 Kol 2012
- Poruka
- 6,953
E kod oranja je bitan raspored težine,prjenos i naštelanost pluga i rpna,a tek onda snaga motora!
Najbitnija je zemlja koju oreš sve ostalo možeš mijenjati :icon_super:
E kod oranja je bitan raspored težine,prjenos i naštelanost pluga i rpna,a tek onda snaga motora!
Na pločici tamo desno kod pomočnoga sica piše 3050 kg i 41 kw....
e sad, pošto velite da to mora biti 4 klipa, evo slika tog motora, gdje je tu četvrti klip?
Kako bi se to, mislim zetor, ponašao sa beračem t 35? Potrošnja goriva, okretnost?
U kopresoruNa pločici tamo desno kod pomočnoga sica piše 3050 kg i 41 kw....
e sad, pošto velite da to mora biti 4 klipa, evo slika tog motora, gdje je tu četvrti klip?
Kako bi se to, mislim zetor, ponašao sa beračem t 35? Potrošnja goriva, okretnost?
I ti to sve vidiš na zokijevoj slici ? xdI peti u lijevom kočionom glavnom, a šesti u desnom kočionom glavnom, zedmi u lijevom kotaču, osmi u desnom kotaću, deveti u poklopcu hidraulika, deseti na cilindru volana, jedanesti na pomočnom cilindru hidraulika, možda ima amortizere kabine pa su tu još dva .................. sigurno je još koji ostal negde
Postali ste neozbiljni......
A ja sam u problemima kao Hamlet....biti ili nebiti... IMT ili Zetor...
Na pločici tamo desno kod pomočnoga sica piše 3050 kg i 41 kw....