• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,345
Tako je i kod mene Zetor 3511 zaradio za 6245 i onda su njih dva zaradili za proximu. Evo i jedna slika već je bila na forumu:

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,773
Jedna danas s posla, 4320 i T671 pronar navodno ide u rashod ove ili idće godine, pa ga beziciram već :)

Posljednje uređivanje:

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,287
I zasto vec u rashod? Jel uzet na leasing pa da se probije sa drugim ili? Taj se taman razradio..

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,773
Kod nas vozila idu oko 5 godina, strojevi oko 8-10, zadnji 3320 je ošao nakon 9 god, sa mlazovom kipericom za 20 hiljada kn

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,287
Pa to se onda prodaje bagatela, a jel su traktori uscuvani ili ih ima svakakvih? A to sigurno vi radnici pokupujete sve..

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,773
da, to ode međusobno, a i nemamo ti mi to, jedan jedini, ide ti na vrijednos po katalogu, 3320 je plačen bio 22000 dem, mlaz 4000, odbiješ godine, stanje, i dođeš do tog iznosa.. A gle, firma ko firma, svako vozi, ali nije da je rastureno i da niš nevalja...A i ovaj ide isto za smješnu cijenu isto hehe

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,475
Šta to znači da bi se uskoro ti mogao ponoviti traktorom!? I to Zetorom!
Firma opet uzima Zetora ili prelazi na drugu marku!?

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,773
Neznam, možda ni nebudemo više traktor dobivali, a mene u ovom slučaju zanima više prikolica neg on, ak me zapadne uzeo bi, pa bi vidio što dalje, vjerojatno da bi prodao oba dva pa uzeo novu proximu ili već nešta, 3 traktora mi netrebaju definitivno

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ajde kolega Zetorboy, ti imaš 6340 i 4320, jel?? :)

Mislim mene zetor ne zanima, nego ova prikolica mi je extra i več dugo pucam na takvu, 5t pronar jednosovinka s buci-buci gumama :)

Ti si uzel njihovu mlaz-ovku i sredil ju ako se ne varam??

Budi čovjek i prepustiš mi Pronarku ako ode u rashod....hehehe

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,773
Da, 6340, i ovog ak zememem... hehehe, ma nema šanse, i ja već sad vodim borbu za time, pogotovo zato kaj bude smešna cjena... :) Pronar za 6340, ubilo se, a mlaz bude za 533.. budemo vidjeli, kad sve bude na čisto, onda budem planirao heheh... pa onu mlaz sam uzeo za 500 eura, u dvorište sam kad je stigla, vredila je 2 hiljade eura.

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,773
Nije stvar u novcima, nego u tome ko bude kupio, koga zapadne, a to ovisi o hrpu drugih stvari...inače ga ja i održavam, servisiram i vodim brigu o njemu..stoga je i red :)

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Eh da mi ova pronarka uleti za 10-15 tisučica...to bi bio potez života!!!!
Daj kolega ako dobiješ, pusti mi juuuuuu!!!!!!! :)

Na vrh