Ovde na slici se vidi koliko je ostecenje.Usporedba novi i stari dio.
Razlika na osovinama što je na tvojoj slici je ista kao i kod mene, toliko je i moja stara zaderana.
Vjerovatno ti je otisao i ovaj nazubljeni di
n se narucuje posebn
bavezno uz lezaj kupi i novi osigurac.
Eh taj mali drek nazubljeni, novi je duplo širi od mog staroga koliko je bio zaderan, ali koštao je kao da je od zlata
750KN za taj mali dio je stvarno iznad svake cijene. Nisam mogao vjerovati!
Jučer su svi djelovi bili nabavljeni.Danas sam još išao po gumicu powera koje nije bilo nigdje u okolici usim u vrbovcu, a košta 7.5 kn
tako sam onda uzeo još i novi plovak rezervoara pošto je stari štekao u zadnje vrijeme.
Ovo je gumica powera.
Ovdje su svi ostali dijelovi: Nakupilo se toga malo i previše, ugl. sa uljem je cifra prek 10000kn
Kolega Šanana, utovarivač je stavljen u prolječe 2006g. s tim da je on negdje od 2004 do 2008 sam orao i pripremao oko 50ak jutara, te 3 sezone tjerao rolo balirku sa noževima po par tisuća bala godišnje, mljeo je silirao i sve ostalo. Od 2008 kako je došao agrotron nije jedne rali uzorao niti obradio, posao mu je valjda 90% transport i utovarivač, i vjerujem dok se sad složi da sam uz redovno održavanje opet miran jako dugo vremena, a neisplati ga se sad prodavat jer znam da če biti opet sve kak se spada u njemu, a situacija nije takva da bi se mogao kupit novi.Zato mislim da je bolje kao što si i ti napravio, držati u redu ovo što imaš u dvoru, nego šta če mi pun dvor traktora ako su svi poluispravni.
Sad ga još samo treba stavit u hrpu