VUCKO ako imaš daj neke slike da vidimo o čemu se radi,a 539 se nikako nemože mjeriti sa normalnom serijom zetora 3320!a sad o čemu je tu riječ...ja sam imao ponudu da dam svog zetora 4718,za zetora 7011 sa kabinom i to ključ za ključ bez doplate ali moj stari nije htio i dok se moj čaća nečko traktor ode i propadne mi dobra prilika,barem mislim!a i ti se nemoj zaletavat.
u papirima :heart:gdije na zetorima pise koje je godiste proizvodnje
na onoj pločici koja ja na desnoj strani u kabini ne piše.....
u papirima :heart:
Kablovi :shock:e ovako
na mome 8540 na diznama se nalaze gumeni kablovi koji mi pustaju naftu
da li bi mogao da ih zamijenim sa zeljeznim (kao na 539 ili rakovici) ili opet moram da stavljam kablove
pusta mi polijepo nafte pa steta artyman:
ja mislim da se ne proizvodi da su se proizvodili od 1992- 1999 i onda solazi serija 41jel se još proizvodi serija xx40
i ak se proizvodi kolko bi došel novi 7340
ja mislim da se ne proizvodi da su se proizvodili od 1992- 1999 i onda solazi serija 41
http://konedata.net/Traktorit/Zetor8540.htm
:gitarist:
pa to im je ostalo u skladistu artyman: a ne bi sigurno naso duplaka :scratch...ja imam zadnjeg 2006 godište al 4320 tj bez prednje vuče kad sam ga ja kupovo našo sam ga u skladištu,serija je ugasita prolječe 2006...
Kak misliš štekče?e sad imam jedan problem
jutros sam palio traktor i nije bilo toliko hladno kad zaverglam i pustim on "stekce" dok ne prokine treba mu jedno 30 sec i onda normala Sta mu je :|
ma nemoze da prokine al radi samo da se ne ugasi a gas do kraja pritisnut i izlazi bijeli dimKak misliš štekče?
Jesi ga probal prije paljenja malo pripumpati?ma nemoze da prokine al radi samo da se ne ugasi a gas do kraja pritisnut i izlazi bijeli dim