I gledam više Forterru nego Proximu, a i cijena nije nezz koliko veća.
A ovo o izradi, ako je normalan šofer za volanom, bez egzibicija, silovanja traktora i vožnje po truskavom kao sa rally autom, ne možda biti toliko šakrt da ne vrijedi, a iskreno 360€ po KS mi je prihvatljivije nego 500€ za JD-a ili tako nešto "kvalitetnije" sa Made in China dijelovima... Sve je sada Turska ili Kina što se tiče večine dijelova jer je jeftinija sirovina, a k'o fol ista izrada. Bilo kako bilo trenutno smo zainteresirani za Zetora pa šta bude.
Raspitao sam se kod Kirša i imaju par Forterra na lageru... Sviđa mi se ta Foreterra, ima dosta opreme, a zasada nam se Zetor pokazao kao dobar radnik, ovaj je prošao sito i rešeto i dalje se ne da, a sad je Zetor "uskrsnio" pa nije valjda toliko loša kvaliteta.
A bojanje oko reverzera. Neki su kukali kako je to podložno kidanju na nekim traktorima tako da ako se može običan mjenjač najbolje običan, al' ja opet gledam ako svi to ugrađuju na traktore onda nije vjerojatno baš tako da se kida dok ga pogledaš kako neki kukaju, mada i ti koji kukaju su samo čuli za kvarove na reverzerima, nijedan od njih nije rekao da se osobno njemu desilo, pa je to više onako pričam ti priču...