Hmm... Ovo bi moglo bit interesantno ako je istina, ondak mogu birat kod koga ću kupit traktor, odnosno tko bude kompetetniji od njih
Dio k'o dio, manje više je sve proizvedeno u turskoj ili kini, a ako je i negdje kao OEM dio ista sirovina ide kao i za Kineze i Turke, sve je to mazanje očiju, svi gledaju što više ušparat na proizvodnji, a što više zaraditi na krajnjem proizvodu...
Najlakše shvaćanje; Ja hranim svinje i prodajem u klaonicu za 10kn/kg jer imamo ugovor, a on na "mojoj" svinji zaradi pun k i još toliko kad proda, meso, šunkice, slaninu, mast, kobasice, iznutrice, čvarke etc. i opet od ostataka napravi paštetu i hrenovke. On zaradi deset puta više na toj tvojoj svinji nego ti. Npr. kad bi ja kući tako prodavao nemogu imati ni upola cijenu kao jedan Bođirković i ekipa...
Isto tako nije bitno odakle je sirovina bitno je tko je proizvodi, odnosno pakuje, kao što Englezi pakuju Tokićevu marku dijelova... A proizvedeno u nekoj pripizdini za 1€
Orginal i neorginal, nema od toga ništa, ako te zapadne neko sranje, zapalo te...