• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
šteta, ima 20 godina, stvarno za te godine je ko iz trgovine, stalno u garaži, ima servo, gornju i donju poteznicu, motor suh.....upalio nije jer je neispravan akumulator, al to je najmanji problem......iznutra se vidi koliko je radio, mislim da je godišnje radio 10 jutara zemlje.....zadnje gume original, prednje zamjenite.....
Kupuj, čuvaj zdravlje:drink:!

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Sve je to kak imaš sreče. Kažu da se bolje roditi bez ku... nego bez sreče. Ako imaš sreče i to bude poslje naraslo.

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
Zao mi sto nisam slikao.....on ima 57ks, barem da je malo jaci, jer takav imam, al presao bi preko toga svega samo da je dobar, jer za tu cjenu nisam nasao tako ocuvan traktor te snage, jer svi imaju barem 5 puta vise sati.....i jos barem da ima klimu

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Tu se nema što misliti, bar što se mene tiće...
Prijatelj sad prodaje 4320, prvi vlasnik, ima preko 9000sati, mijenjao je lamelu, dihtung glave i imao je neki udes s jednim klipom, to su popravili, izgleda da sutra odlazi iz dvorišta za nekih 10 000e...

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
Da je torpedo 75 u takvom stanju za te novce, vec bi bio u dvoristu.....svaka cast onom koji bi dao za taj traktor te novca.....

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Torpedo duplak?
Svaka roba ima svog kupca, a i taj Zekan uopće ne izgleda ko da ima tolke sate, kad je stroj garažiran i kad je vlasnik normalan, radije bih kupio takav traktor, nego neki s manje sati, ali uništen izvana...
Ima jedan 5320 s amortizerima u susjednom selu, 11 000 sati, original motor i mjenjač, limarija i kabina ko beba, sad više ne radi puno, i već godinama ganjam gazdu da ga proda, ali neće ni čuti...

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
Nemora biti duplak, on pojede sve u toj klasi iz tih godina....al nemoguce ga je naci dobrog, svi su se dobro naradili.....

TorpedoTD45

Član
Tu od
20 Ožu 2010
Poruka
785
ma nisu svi izrađeni, eto što povuku ponekad 150 tona

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=vMYExLw6tNg[/YT]

vidiš da imaju pomoćnike, čak dva za 50 tona

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=155hLMl9xOg[/YT]

Posljednje uređivanje:

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Tu se nema što misliti, bar što se mene tiće...
Prijatelj sad prodaje 4320, prvi vlasnik, ima preko 9000sati, mijenjao je lamelu, dihtung glave i imao je neki udes s jednim klipom, to su popravili, izgleda da sutra odlazi iz dvorišta za nekih 10 000e...

Jel klip puko ili?

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Jednog od tih vagona što torpedo vuče ja povučem ili poguram sam, bez traktora. Tko radi na željeznici zna i zašto.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Kakav je zetor 4320? Ponuden mi jedan sa 2200 sati, prvi vlasnik, doslovno nov, nevalja akumulator samo.....cjena nesto manje od 55000kn,....nisam bas ljubitelj zetora, al ovaj je nov......neznam jel vrijedi toliko

S obzirom kolko ljudi cijene te traktore ovo nije puno, sve ostalo je lutrija a na ulaganje uvijek moraš biti spreman.
I sam tražim traktor i takvo nekaj bi mi odgovaralo ali da nisam ograničen strojevima nebi takvo nekaj ni gledal.

Knele

Član
Tu od
22 Sij 2017
Poruka
162
Ja ‚mislim da je puno 10 k evra za 4320 jer kakav je god 60 konja je opet.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Konačno neko razuman..
Dat tolike novce za traktor koji nema klimu,nema prednji pogon,nema reverzer,nema kalanje brzine,nema ehr,nema zračno sjedalo,malo izvoda hidraulike.....i pričat kako si kupio dobar traktor nema baš veze s realnošču..

Cijena od 55.000kn,koja se gore spominje je več realna i prihvatljiva..Za te novce se isplati kupit takav traktor..

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
A koji to traktor za 10 kila eura ima ima svu tu opremu? O čemu pak ti pričaš?

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Ima po oglasima al za 10000 ima samo krama.
Sve je to precenjeno a razderano.
Bolje je kupit ocuvan stroj makar imao manje opreme ali da je i cijena dobra

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Pa normalno da bude krama za te novce, to svatko s imalo mozga zna.
Previše komentirate, a premalo kupujete, i premalo znate o strojevima.

Na vrh