• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Znam šta je napisal. To su trgovci kao i kod mene. Nemoj slučajno da bi on moral za nešto se raspitati pa nabaviti.

Knele

Član
Tu od
22 Sij 2017
Poruka
162
picture.php

Eto crijevo dva komada stavljena od 6mm neko armirano ima od 5mm al silikonsko, meni je ovo izgledalo bolje nego siliknosko i stavio sam pričvrstio šelnama i dobro radi ne kaplje sad nigdje. Hvala svima koji su pomogli.

Ps. Danas gonim kod majstora da sredi hidrauliku cupka mi kad nosim teret.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Da u eurima ali naspram njuskala gdje traze i do 12000eura cijena je dobra

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
jebo njuškalo , njušaklo je postao jedan besplatni servis za slike , samo moraš svakih mjesec dana produžavati

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Ovaj stvarno nije skup, ako je donekle dobar, na slikama izgleda dobro, ali jao, kako slike znaju varati!

EMIR

Član
Tu od
29 Lis 2014
Poruka
293
To si upravu, na slikama sve izgleda "med i mlijeko" a kad vidiš uživo razočaras se.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Eno ti ga na njuskalu 10200 eura bila cijena i ima nazad blatobrane de su lampe naopako namontirane, i to se vidi sa te slike kaj je mali stavio.
za 7600 nemos nemos krs od te linije kupiti kamoli tak nesta.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Pise da al pise i na njuskalu, govorimo o istom

Posljednje uređivanje:

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Da napisao je cijena u eurima a kog zanima nazvat, vidio oglas na fb. cijena ljepo pise al bi ga ja oprao da zovem a da nije to ta cijena.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Pola tih oglasa na fb je fake, hvalisanja i to..
Pregovarao sam za roto kosu prije par tj, kad sam skoro dog da bi isao viditi, nestao i oglas i korisnik... da bi nasao tog istog na pravom profilu gdje je ispalo da me cijelo vrijeme vozao klinac iz 7. osnovne

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Taj Zetor je farban, a najvise mi smeta kod tih kaj farbaju kaj ne skinu gume s felgi, el to takav strasan trosak..

Kolega Zetorboy, jel ti planiras hraniti neku stoku kad kupujes kose, prekretace i to?

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Stoku ne, imam dost livada koje godinama malciram a sad se javio problem da nitko više nekosi i nesuši travu i problem je sijeno kupiti u mom kraju jel ga nema.
Onda idem tome da bi pravio bale i probao s prodajom tog.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
I ja sam sad malo bolje pogledao, i isto mi se čini farban. Plus muljaža s cijenom, znači mućak.
Uglavnom kad se nekaj takvog pojavi ili je neka budala u pitanju, ili oni Englezi kojima treba platiti unaprijed, druge nema jer su takvi traktori na cijeni.
Jedino treba tražiti po Slo, ja sam tamo dobro prošao sa svojim...

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Nije tema al ja visak pokosim ostavim .
jer nemozes prodat da zaradis a ove godine je trazeno jer nema trave.
inace dzaba od tog posla

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
jebo njuškalo , njušaklo je postao jedan besplatni servis za slike , samo moraš svakih mjesec dana produžavati

Ma od kada je Njuškalo besplatan ? Ako se oglašuje prodaja strojeva (to se naplaćuje).:(devil):

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Taj Zetor je farban, a najvise mi smeta kod tih kaj farbaju kaj ne skinu gume s felgi, el to takav strasan trosak..

500 kn po sisku koliko su me trazli za izmjenu guma nije bas malo

Posljednje uređivanje od moderatora:
Na vrh