• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Nebi se složil. Probaj ju isključiti na Štoreu, pa buš shvatil zakaj.
Međugasu ne smeta, a velika je pomoć pri šaltanju u višu brzinu. Najčešće ne treba dvaput auskuplati, već je dovoljno samo pričekati u leru između brzina.
Uostalom, nisi li ti i sam razmišljal o ugradnji iste na IMT getribu?

Posljednje uređivanje:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ako radi (obično ne ) ne krči 80tih smo na jedan 3511s stavili na tu polugu uljnu ferodu taj se odlično mijenjal dok se feroda nije odljepila.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Moj ju ima u originalu zanitanu i kad sam slagal getribu nisam mogel najti takvu nigde a ni nikog ko bi imal odgovarajući materijal za zamjenit

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Da si zanital i običnu ferodu bila bi bolja od željezne "pakne". Samo ju treba u X narezuckati, ulje može nekud izaći.
Ja sam ferodu zanital na originalnu lamelu na Štoreu. Doduše tam je izvan getribe.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Ostavil sam staru ima ona još mesa do zakovice, al kad več slažem sve iznova htel sam i to...

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Treba mi dimenzija mijeraca servo ulja kockasti je rezervar ako ko ima da mi da mijere jos najbolje bi bila slika s metrom uz mijerac!!

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Tražim šemu zetorove hidraulike ili da budem jasniji mjesto odakle bi mogao dobiti stalni protok ulja neovisno o postoječim ručicama hidraulike. Trebam par dodatnih izvoda hidraulike a sve što sam do sad pronašao ne sviđa mi se (barem za sada dok nije krenul posel).

jandric200

Član
Tu od
9 Velj 2011
Poruka
593
neznam koliko se to da odraditi na novijim traktorima, meni je 7711 poceo trosit ulje na oko 4000 sati, i ugradili smo dodatni odušak, postoji gotovi kit koji se kupi, i otada se smanjilo dosta i nema nekih problema, pregazio je 6000 sati i nema znakova umora iako mi je majstor rekao kad sam ga kupio poslije 5000 za takvog da je generalka :D traktor je 93. godište
mogu poslikat taj kupljeni dekli kak je namontiran kad stignem

Lp. Pajdo jel možeš poslikati taj dodatni odušak i gdje si ga kupio

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Tražim šemu zetorove hidraulike ili da budem jasniji mjesto odakle bi mogao dobiti stalni protok ulja neovisno o postoječim ručicama hidraulike. Trebam par dodatnih izvoda hidraulike a sve što sam do sad pronašao ne sviđa mi se (barem za sada dok nije krenul posel).
Ne postoji takvo mjesto.
Da se doraditi ali treba prepravljati donji poklopac i koristiti razvodnik koji omogučuje da imaš obje hidraulike u funkciji.

Naj jednostavnije je da spojiš na kiper izvod ili ugradiš vanjsku pumpu, sve ostalo traži znatne zahvate bravara i tokara.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
A kak da amater spoji dva (ili više) potrošača na jedan pritisak ? Lako tebi kad nisi amater :icon_thumright:

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Da se doraditi ali treba prepravljati donji poklopac i koristiti razvodnik koji omogučuje da imaš obje hidraulike u funkciji.
To mi je prije par dana rekao jedan kolega ali da su neki dečki to napravili ali normalno, nezna tko.
Kakva treba biti vanjska pumpa i dali bi mogla koristiti ulje iz mjenjača/getribe ?
Jel bi ovakva odgovarala https://www.njuskalo.hr/dijelovi-traktore/pumpa-hidraulika-hidraulike-zetor-3320-7340-oglas-19138593
željko kž u tome je največi problem, amaterčina, tak da pol stvari vas ne razmem. Sa hidraulikom se pogotovo nikad nisam zanimal.
Dobro, nije da baš toliko ne razmem. Ima jedan 6340 sa ph i prednji utovarivačem ali gazda je malo težak za pokazati nešta. Budem pokušao kod njega vidjeti kak je to spojeno jer je to tak kupljeno u kiršu

Posljednje uređivanje:

zvijer007

Član
Tu od
11 Sij 2015
Poruka
229
Iz ciste znatizelje pitam, a koliko tebi treba tih izvoda..ako vec imas odozada 3 kiper ventila..jel imas prednji utovarivač?

Poslano sa mog PE-TL10 koristeći Tapatalk

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Ta pumpa s linka je za ispod diferencijala.
Vanjsku pumpu nemozes ugraditi po orginalu ako gledamo jel ona gura ulje crijevom s motora do dekla de je na starom modelu stari tip pumpe kakva je ta s linka.

Na vrh