priritetni ako trebaš istovremeno 2 potrošača ,
Ima rupa, ali nema tlaka. Ima ali tek kad koristiš osnovni traktorski hidraulik.ako na donjem poklopcu ima mjesta za dva priključka to je najbolja opcija
Ako ideš na vanjsku pumpu onda je naj pametnije raditi kompletan vanjski hidraulični krug sa svojim rezervarom.To mi je prije par dana rekao jedan kolega ali da su neki dečki to napravili ali normalno, nezna tko.
Kakva treba biti vanjska pumpa i dali bi mogla koristiti ulje iz mjenjača/getribe ?
Jel bi ovakva odgovarala https://www.njuskalo.hr/dijelovi-traktore/pumpa-hidraulika-hidraulike-zetor-3320-7340-oglas-19138593
željko kž u tome je največi problem, amaterčina, tak da pol stvari vas ne razmem. Sa hidraulikom se pogotovo nikad nisam zanimal.
Dobro, nije da baš toliko ne razmem. Ima jedan 6340 sa ph i prednji utovarivačem ali gazda je malo težak za pokazati nešta. Budem pokušao kod njega vidjeti kak je to spojeno jer je to tak kupljeno u kiršu
nisi me razumio , iz pumpe se prvo ulje potjera preko rupe na poklopcu na vanjski/dodani razvodnik a kroz drugu rupu se ulje vrati natrag u sistem gdje je prije bila spojena pumpa .Ima rupa, ali nema tlaka. Ima ali tek kad koristiš osnovni traktorski hidraulik.
Kak te nebi razumio, pa ti si me naučio na onom prednjem utovarivaču. Nije na Zetoru bilo, ali je ubacivan vanjski razvodnik i napajala se postoječa hidraulika od traktora. I radilo je :nisi me razumio , iz pumpe se prvo ulje potjera preko rupe na poklopcu na vanjski/dodani razvodnik a kroz drugu rupu se ulje vrati natrag u sistem gdje je prije bila spojena pumpa .
I isto radi preko kiper ventila jer drugačije ne može.Što se tiče dodatnog razvodnika prijatel ga je ugradio na 5545 i koristi ga za balirku, malčer, hidraulični toplink... i spojen je samo na poklopcu hidraulike bez otvaranja ali mislim da je rekao da dižu sporije ruke u trenutku kad koristi taj razvodnik ili ne dižu uopće. On to koristi već godinama i kaže kako je jako zadovoljan. Mogu ga pitati da to malo poslika.
Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk