vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Na brzinu ? Pa 2 tjedna je mjenjal ta 4 dihtunga. Popizdel sam a još smo si kao dobri. Ma nema veze.
izgleda da još imaš lanjskih kobasa :icon_super:
Na brzinu ? Pa 2 tjedna je mjenjal ta 4 dihtunga. Popizdel sam a još smo si kao dobri. Ma nema veze.
Obavezno štelanje.Nakon skidanja glave obavezno štelanje ventila ili može proći bez štelanja ?
Ako ti je na Zetoru mjenjal gumice na ventilima više ga na dvorište ne puštaj.Ma šta skidao i stavio nazad čak. think):
Mislim da nije ravnao jer sam mu rekel da sredi gumice na ventilima i ako treba ventile ali izgleda ništa. Opet mi slini na auspuh na istom mjestu gdje je i prije. Danas malo bolje pogledam masno je na svim glavama oko dihtunga.
Možda ga malo više i forsiram pa sve mislim da je zbog toga.
Ja sam te samo htel upozoriti da toga nema na tim motorima, a možda ti tvoj mešter uvaljuje nekaj kaj ne postoji.Jeste se izredali ?
Eto, lupio sam glupost i preživio. :mur: :drink:
Jeste se izredali ?
Eto, lupio sam glupost i preživio. :mur: :drink:
Na Proximi mi se ovih dana uključila automatska zaštita od hrđanja na prednjem lijevom kotaču... :biggrin: Jel jako velika umjetnost promijeniti taj semering, i treba li kakav poseban alat? Radi se o Carraro mostu...
Na Proximi mi se ovih dana uključila automatska zaštita od hrđanja na prednjem lijevom kotaču... :biggrin: Jel jako velika umjetnost promijeniti taj semering, i treba li kakav poseban alat? Radi se o Carraro mostu...