• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
da ti možda puno ne motaš na mjestu xd?

sistem je na oko jednostavan , ali jako radijalno opterečuje klipnjaču ..pozabavi se vođenjem cilindra a ne samo gumicama , za duži vijek naravno

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Nemam takav sistem na zetoru ali nevjerujem da je kod Marčelje popravak 800 kn, ali sve je moguče.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Ne ne ovaj je iz zg i tam je delal to..za tolko.. ja bum sutra mozda znal kolki bude ceh, danas sam ostavio da vide

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Kolega je na 63xx mijenjal taj pakung za komplet (svi gumeni proizvodi u celinderu) je platil manje od 100 kn .

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Nije mi se javil danas..pa i meni se ono cinilo puno isto.. po meni to vise od 300njak kn nebi smjelo biti.. a sad kaj je tu je.
za cilinder prvog hidraulika mi je zel mislim 150 kn

c360

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2012
Poruka
376
Jel zna netko jel ima razlike u tepisima 7011 i 7211 oba su sa ceskim kabinama samo je na 70 ona starija sa onim malim staklom?Hvala.

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
448
Obavezno štelat. Ja kad slažem motor i onda nakon 100 sati rada dotežem glave opet štelam ventile. Inače se na tim motorima svakih 1200rh štelaju ventili.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Moj majstor kaže da nema potrebe dotezati glave kao da je on to napravio tak da ne treba, kad je prije 2 godine mjenjal sve dihtunge jer su 2 probila. Posle je prvi prepuval. Sad opet prvi dosta slini i pitanje kad bude preprdel. A za štelanje ventila kad pitam veli da pitam gluposti. E jebiga.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
@dado6340 ak niste odnesli glave na ravnanje normalno da ti je izbil dihtung i opet ti bude,kaj se tiče podešavanja ventila kak veli @puknuti samo kontrola, jer ak sicevi nisu frezani i ventili dirani nema to kam....
@mali ak misliš da se to samo na zetoru dešava onda si stvarno mali ograničen:=:)

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Ma šta skidao i stavio nazad čak. :(think):
Mislim da nije ravnao jer sam mu rekel da sredi gumice na ventilima i ako treba ventile ali izgleda ništa. Opet mi slini na auspuh na istom mjestu gdje je i prije. Danas malo bolje pogledam masno je na svim glavama oko dihtunga.
Možda ga malo više i forsiram pa sve mislim da je zbog toga.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
To je posel za silu i za na brzinu i ak očeš imati uvek pomalo posla.... u ovom slučaju za majstora dobitna kombinacija.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Na brzinu ? Pa 2 tjedna je mjenjal ta 4 dihtunga. Popizdel sam a još smo si kao dobri. Ma nema veze.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Kipaš ručicom koja do ručke za dizanje poluga.Ako natrag nemaš izvod podigneš pod na kojem je sic i onda buš videl na poklopcu hidraulike kam se šarafi...
@dado6340 očito ima čovek puno posla :icon_eyes:

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
Znači kipa se onom srednjom ručicom, ako je ona ljeva za položaje a skroz desno za poluge...
Pitam za kolegin traktor...
Jel ima tko sliku zetora od iza sa izvodom?

Najnoviji postovi

Na vrh