• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
To je slika onog razvodnika kojeg si ti imal u rukama i naučil me kaj i kak napraviti da bi ja znal čovjeku spojiti zbog ugradnje prednjeg utovarivača. Ja se do onda s takvim razvodnikom nisam susretal.
Veličine se stvarno ne sječam.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
znam ja koji je to , ali koliku bi ja imao glavu kad bi sve to uspio zapamtiti...tojest koje je veličine ...

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Ne t komad. Za takvu izvedbu trebaš razvodnik spojiti u seriju..tj odrezati cjev na pumpi i ubaciti razvodnik ...s tim da treba za njega posebni povrat..
To sam i mislio,ali sam se malo krivo izrazio,susjed je slično napravio na universalu :icon_biggrin:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Na zetoru 7745 prednji utovarivač kod dizanja ok ali se sporo spuštal a kod dosta gasa počel i dizati . Razlog je bil kaj je gazda promijenil crijevo povrata kod kojeg je gumeni dio bio isti ali na jednom kraju bil nekakvi čep sa rupom kad sem to izbacil utovarivač spušta normalno . Sjetil sem se Puknutog koji je negdje napisal da povrat mora biti duplo veči od pritiska .

new1234

Član
Tu od
22 Tra 2014
Poruka
72
Pozz imam dva problema..
Prvi ne radi mi pokazivac temperature rada motora,stavim kljuc u bravu pokazivac skosi na max(120) upalim traktor vrati se na nulu i tu stoji..

Drugi problem lampica ulja svjeli stalno i kad je traktor ugaceni i kad radi..
Sta bi bilo za problem?..ja mislim da struja zeza jer je sve bilo uredu na jesen...i sad kad su se na proljece mjenjale lamele sad ne radi dobro poslje.

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Lako moguće da je zamjenio žice za indikatora pa temperatura skoči kad dobije pritisak ulja a lampica svijetli stalno.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Meni je lampica za ulje stalno svijetlila kad je riknuo indikator, nije loša stvar zamijeniti ga, košta par kuna. Teško da se tu nekaj zeznulo kod odspajanja jer samo jedna žica ide na njega.

Knele

Član
Tu od
22 Sij 2017
Poruka
162
Koji ljudi mogu da uzmem kardan za prskalicu, jel neki najjeftiniji posto mi treba samo za to nemam drgih masina za kojie bi koristio, i jel oni svi pasu na mog zetora?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Taj dio nema veze s Češkom.
Isto takvo smeće imaš i na plavcu.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Da da nijedan dio nema veze s nicim, jeftino sve odrzavanje, djelovi...a nema tog vraga sta nisam vec skino i popravljao i mjenjao
Frend ga reparirao nedavno, veli da je pljunul 800 kn za reparaciju

Najnoviji postovi

Na vrh