• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
TA Križevci 604 kn ako daš svog neispravnog. Crna Topla 110.

Danas sam bil tam pa je čovjek prije mene uzimal

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Imam ponudu ciak 110 ah 1000A,680 kn i dobijem 3 kn po kg za stari,tako da mi je to povoljnije :confused:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Već sam spomenul da kupujem od lokalnog no name proizvođača. Izvrsna kvaliteta, dugotrajnost i cijena, no tebi se to nažalost ne isplati (predaleko je).

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Već sam spomenul da kupujem od lokalnog no name proizvođača. Izvrsna kvaliteta, dugotrajnost i cijena, no tebi se to nažalost ne isplati (predaleko je).

Ako je iz I križevačkog nije baš kvaliteta ,

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Je, iz I. Križevačkog.
Ni jedan nije trajal manje od 7...8 godina. Ak to ne dokazuje kvalitetu, onda ne znam kaj bi trebalo.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ja s Frišom imam loša iskustva, a čujem da ni Mega nije bog zna kaj. Slažem se s Željcom.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Možda MENGA kaj se tiće I krž kod mene dosta ljudi kod njega kupovalo osobno sem kupil oko 4 komada samo jedan bil ok . Meni se Bosch s-4 super pokazal no većina akumulatora (na mojim krampovima) je Topla .od 7 vozila 5 ima Toplu .

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
4MAX iz intercarsa, bio kakvih 600kn, a traje duze od Boscha, tako vele, a meni dura vec 3 godine bez hebemti. Sad jel bolje nije ne znam, za sada je dobro.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Bosch dva 64 Ampersata su bili na rusu 10 god i još jedan od njih na 560 dve godine samo kaj je tad Bosch 64 AH bil duplo skuplji nego topla 100 AH .

Najnoviji postovi

Na vrh