• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
668
Bok zanima me kako se proširuje razmak između felgi na zetoru 7340 dali se samo okrenu felge ili ima neki drugi nacin ?

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
668
Dali netko zna koliko je onda širina sad je 100cm izmedu utrašnjih strana guma

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Moraš to imati u uputstvu za uporabu, ako ga imaš. Trebalo bi biti skicirano za svaku kombinaciju kolika je širina traga.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,519
Ne, sad, ak su gore 16,9 gume. Uostalom, to lako izmjeriš.

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
668
Od unutarje od unutarnje strane gume je 1000 sad trenutacno da 16.9 30 su gume

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
668
Dali ima netko upote za zetor 7340 ili 6340 pa da mi slika stranicu gdje su navedene kombinacije za proširivanje stražnjih kotaca

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,435
Nejma toga koliko ja znam.

Ovisno koliko želiš proširiti, skineš komplet točak dolje, ili samo premjestiš lijevi za desni - desni za lijevi ili po potrebi sve one šarafe koji su kod obruča otpustiš i okreneš "srce" felge na tom obruču tako da bude bliže glavčini.

Nažalost nisam u mogućnosti poslokati jer nisam doma, ali nadam se da shvaćaš...

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
668
Sumnjam da je baš isto ali svejedno hvala, možda se javi netko tko ima od zetora

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,724
Hass a za kaj trebaš toliko precizno da ti treba knjiga sa upuctvima.
Najbrže budeš gotov traktor na klocne i šarafi felge i srca dok ne dobiješ kako ti treba.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,724
Je štelajuće su jer je jedan čovjek u susjednom selu proširio ZETORA 63xxjer jer na brdovitom terenu radi sigurnosti.
Okrenul je srca prema van,e sad kako su felge zašarafljene to nisam gledal ali je sada puno širi.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,519
Evo podataka:
Major_GB_1.jpg

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh