• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ma kakvo Karlovačko...tam raste Plzen, Budweiser, Krušovice ;)

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Huh ne znam točno koji bi bio ali najvjerojatnije 62 ili 72 pošto je ravan nije ko kod 52ke malo viši prednji kraj.
Ja ne znam za tebe ali meni je zetor baš zbog tih oriđiđi metalnih blatobrana zgodan, a još tek da ima naprijed paket utega, milina ;)

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
668
Bok, zanima me koje je ulje najbolje ili koje vi koristite za zetor 7340 turbo dali uzeti INA SUPER TURBO ili ima i nešto drugo, bolje, jeftinije, hvala unaprijed

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Dobro je to ulje.
Možeš i INA Super Max 15W-40. Mi koristimo to za turbo motor (nije Zetor).

zvijer007

Član
Tu od
11 Sij 2015
Poruka
229
Ja to ulje stavljam isto u 7340 a u proksimu spomenuti super max a mjenjam i jedno i drugo na 100rh..s tim da dok na proksimi mjenjam ulje..izlazi skoro isto kakvo je i ušlo žute boje..a na 7340 je i dalje masno ne razbije ga ali pocrni.. pohvata svu nečistoću na sebe

zvijer007

Član
Tu od
11 Sij 2015
Poruka
229
Ako trebaš katalog u pdfu mogu ti ga poslati na mail..tamo ti sve piše..a imam i katalog rez dijelova..al on je malo veći on nejde na mail..

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
668
Pa ako bi mi mogao poslat bilo bi super u poruci ti pošaljem email adresu

Najnoviji postovi

Na vrh