Na oko dobro izgleda, a kakvo je stanje treba malo bolje pogledati.Dobro izgleda nije poderana limarija ,po mom vidjenju ovih guma 90% je uvezen iz amerike.
pa to je problem. hidraulika može (cijeli traktor to izdrži) ali diže prednji kraj. kod mene lik je imal te bale po brdima.Kak ne nosi 539 suhu balu, pa ni ne zna da ju nosi.
Ja sam godinama nosil zelene bale sa 539, ako nije mogel na napred teral sam u rikverc.
Samo par puta mi se dogodilo da je bala bila tak teska pa nije mogel podici nju, nego je hidraulika dizala prednji kraj traktora, a bala nije mrdala od z
Danas išli pogledati traktor i dobar je on za taj novac,od ulaganja ima da se zamjene semerinzi na točkovima prednje vuče,amortizeri kabine,tegovi mu trebaju i trebalo bi ugraditi šperu prednje vuče,čovjek je ustvari mislio na dihtung poklopca ventila a ne dihtung glave.Motor je baš dobar nema dima i ima gasa,uradjeno sve novo što se tiče motora prije pet godina i od tada traktor skroz malo radi jer je gazda otišao u Njemačku a radio samo poljoprivredu,šume nije vidio.Na oko dobro izgleda, a kakvo je stanje treba malo bolje pogledati.
Malo me strah ovih brtvi glave jer ako se zakomplicira sa blokom onda spas bude generalka i dodatni trošak
Suha bala, moja , ima 200-250kg sijena tako da ne vidim problem u nošenju iste . 2511 bi služio da ih natovari u prikolicu i složi doma donese do staje i te sitnice bas zbog prednjeg utovarivača...samo to bi radio i za to kupljen a za sjenažu ima drugi malo veći.
Kolega sto ne pogledas nekog zapadnjaka?Danas išli pogledati traktor i dobar je on za taj novac,od ulaganja ima da se zamjene semerinzi na točkovima prednje vuče,amortizeri kabine,tegovi mu trebaju i trebalo bi ugraditi šperu prednje vuče,čovjek je ustvari mislio na dihtung poklopca ventila a ne dihtung glave.Motor je baš dobar nema dima i ima gasa,uradjeno sve novo što se tiče motora prije pet godina i od tada traktor skroz malo radi jer je gazda otišao u Njemačku a radio samo poljoprivredu,šume nije vidio.
Jok on ima vure drukčije, po haubi 6011,70116911?
Dobri su oni nema šta ali za moje standarde skupi su za održavanje, tako da Zetor se najbolje uklapa.Kolega sto ne pogledas nekog zapadnjaka?
Tipa fendt 307 ili same explorer/laser.
Mogu se kod nas naci za slicne pare kao i taj zetor. A razlika je ogromna.
Kažu da nije teško ugraditi,ona je negdje valjda oko 400eura.]@Borisllav360[/USER] mislim da ti bude malo skupa igra naknadna ugradnja - prerada diferencijala sa šperom.